Itiraf xD

LocKe

GururLan
Bayan Üye
Pazardan Beri Sigara Icmiorum :)))

Cok Fena Hasta (Grip) Oldum Sigara Icmedim

Ve Düsündüm Okadar Gün Icmedim Birakiyim Bari xD Ama Hastaligim Gecdi Ve Seytan Cok Fena Dürtüyor Sigara Icemek IStiorum Napim Size Soruorum Icimmi Bitane :)))) Cigerlerim Bayram Etsinnnnn:13:

---> Itiraf xD

Güzel İtiraf. Şimdi Bende İçiyorum. Ama Ben Hasta Olduğum Zaman Ara Vermiyorum xD

İç İç Ohh Yarasın xD

---> Itiraf xD

İçmeee sigaraa girmee mezaraa :D hehehhe

içmeee içersenn erkenden gidersinn bakk :D

---> Itiraf xD

5 Gündür Icmiorum 5 Packet Sigaram Var Daha xD

Icmedim Kiz Dayaniorum Seytanin Bacagini Kira[/B]cam :1a9:

Şimdi Ben İçiyorum Ama Öyle Günde Bir Paket Falan Değil. Benim Bir Pakat Max 5. Gün Yenileniyor :R

Hastayken Daha Güzel Oluyor Kanımca :D

Sen Bilirsin yani.. :D

---> Itiraf xD

Ben Sizi Melek Saniodum Len :))))

Kiracam Seytanin Bacaklarini :))))

---> Itiraf xD

Bir söz var, çoğunlukla hoşuma gider...

"İrade azizim, irade."

Her şey bir yana da, yazdıklarını baz alırsak şayet, sigarayı bırakmamışsın zaten. Lakin, zihinde bir fikir ve düşünce sabitleşti mi, şartlar onu devre dışı bırakamaz, bunu da bilin. Bunu süreç içerisinde müşahede edersiniz de, ona da biraz irade gerekli bu süreci görmek için. Bunun ile birlikte çok nadir istisnai durumlar da vardır, fikir sabitleşmesinden sonra, geri dönüş bazından...

Birde bir söz daha var, bunu da çok anlamlı bulurum.

Bir taneden bir şey olmaz, evet; lakin başlamak için yeterlidir.

---> Itiraf xD

Bir söz var, çoğunlukla hoşuma gider...

"İrade azizim, irade."

Her şey bir yana da, yazdıklarını baz alırsak şayet, sigarayı bırakmamışsın zaten. Lakin, zihinde bir fikir ve düşünce sabitleşti mi, şartlar onu devre dışı bırakamaz, bunu da bilin. Bunu süreç içerisinde müşahede edersiniz de, ona da biraz irade gerekli bu süreci görmek için. Bunun ile birlikte çok nadir istisnai durumlar da vardır, fikir sabitleşmesinden sonra, geri dönüş bazından...

Birde bir söz daha var, bunu da çok anlamlı bulurum.

Bir taneden bir şey olmaz, evet; lakin başlamak için yeterlidir.

Biraktim 5 Gündür Icmiorum

---> Itiraf xD

Bir maddenin, ne olursa olsun, vücuttan kesin tasfiyesi 4o gün sonunda tamamlanırmış. Size göre yahut başkalarına göre bırakmış olabilirsiniz. Lakin benim nazarımda bıraktım diyebilmeniz için, 4o günü tamamlamanız gerekmekte. 4o gün sonra tekrardan görüşmek üzere!

Tıbbın tespit ve tayin ettiği aşamalar var; sigaranın vücuttan tasfiyesine dair. Lakin benim ifade ettiğim, genel bir ölçü, eski kaynaklarda geçen.

---> Itiraf xD

Sakin icme. Ic yarasin diyenlere kulak asma. Bu genckigin yasliligida var.
Bak bukadr gun icmemissin demekki dayanabilirsin.
Bana kalirsa inat et icme.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri