daha önce baska bir forumda görmüüştüm gibi :D
E Esraa.. Bayan Üye 24 Kas 2008 #1,604 sevdigim uyelerden banlanmasini yada cikisini almasini istemedigim
E Esraa.. Bayan Üye 24 Kas 2008 #1,606 aKıN1903' Alıntı: Allahla senin aranda gerçek olan düşüncen haftanın üyesiiii Genişletmek için tıkla ... ne yani inanmiyomusun banaa:91: yav cidden sevdigim forumda gormek istedigm uyelerdensin
aKıN1903' Alıntı: Allahla senin aranda gerçek olan düşüncen haftanın üyesiiii Genişletmek için tıkla ... ne yani inanmiyomusun banaa:91: yav cidden sevdigim forumda gormek istedigm uyelerdensin
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 24 Kas 2008 #1,608 inanmıyorum demedim be hıhh cümlelerimden farklı anlamlar çıkaran biri
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 24 Kas 2008 #1,609 - oZKan -' Alıntı: üzmek istemediğim biri Genişletmek için tıkla ... araya giren biri
E Esraa.. Bayan Üye 24 Kas 2008 #1,612 yav bak akin hasta etme adami ben sana inaniyorum dediklerinide acik ve netr anliyorum en sevdigim uyelereden birisin.. kardesimsin benim ...
yav bak akin hasta etme adami ben sana inaniyorum dediklerinide acik ve netr anliyorum en sevdigim uyelereden birisin.. kardesimsin benim ...
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 24 Kas 2008 #1,613 tamam bende buna karsılık sana inanmıyorum demedim kardeşimsin bacımsın ayrıca sinirlennice korkutan birisin
tamam bende buna karsılık sana inanmıyorum demedim kardeşimsin bacımsın ayrıca sinirlennice korkutan birisin
E Esraa.. Bayan Üye 24 Kas 2008 #1,620 korkutanmi ualide boyle bise demisti bana ben napiyom bu milllete de korkuyorlar yav meleek gibi kizimhahaha sevdigim bjkli tatli biri
korkutanmi ualide boyle bise demisti bana ben napiyom bu milllete de korkuyorlar yav meleek gibi kizimhahaha sevdigim bjkli tatli biri