hehe iyidir iyi
N ` nazLı .. Bayan Üye 13 Ocak 2009 #3,022 kiM sÖledi o Zaman uyduruOn işte hıhh sanKİ benDen ii BiLcek + ben ona YaLanÇı diorum saNa mı SorCam nan uYuz + manyaqq HaNö bu sana diildi ya of üstteki ii
kiM sÖledi o Zaman uyduruOn işte hıhh sanKİ benDen ii BiLcek + ben ona YaLanÇı diorum saNa mı SorCam nan uYuz + manyaqq HaNö bu sana diildi ya of üstteki ii
N ` nazLı .. Bayan Üye 13 Ocak 2009 #3,032 GodSmack' Alıntı: tanıMıyorum. Genişletmek için tıkla ... emre özür dilerim üstteki ii biri ..
Atlantis Banned 13 Ocak 2009 #3,033 ozur dılemene gerek yok bee nese ben yınede kabul edım ben sana demıstım ozur dılemeden barısmam dıyehahaha
ozur dılemene gerek yok bee nese ben yınede kabul edım ben sana demıstım ozur dılemeden barısmam dıyehahaha
N ` nazLı .. Bayan Üye 13 Ocak 2009 #3,034 la senden özür dileyen kimmmhahaha goDsmack a dedim ben ama affetmedi qaliba:19: üstteki çok ei biri
Atlantis Banned 13 Ocak 2009 #3,035 ben bılıyorum asıl bana ozur dılemek ıstedın ama adaşı kullandın nese ole olsuncanum
N ` nazLı .. Bayan Üye 13 Ocak 2009 #3,036 atma bee ben senden nie özür dileyim ki naptm bn sana üstteki komik biri
Atlantis Banned 13 Ocak 2009 #3,039 adı emre olunca iyi degıl daha eyi oluyo ustekı aklıma bısı gelmedı ıdare et