İtiraf Ediyorum.. .!

---> İtiraf Ediyorum.. .!

ne kdr yakışıkLı bi çocksnn boşuna bunu sorun haLine qetirip asosyaL yaşıosun bnce. bnmde sağ koLumda biLeqimden omzuma kdr pLatin var. Okul hayatm boyunca yazı yazmakta zorLadm. Fakat kmseden yardm istemedim. uzun notLar aLdıqımz zamanlarda sabahLara kadr ağrı çektim. hayatım boynca ama kuyruqu hep dik tuttum tabiri caizse. DikkatLi yaşamaya aLıştm. ömrümn sonuna kdr bununLa yaşıycaqımı anLadm. Senin yne düzeLme qibi bi şansın var. Ben pLatni çkarttıqm anda koLum en ufak harekette kırıLıcak tekrar bunun için böle bi imkanmda yok. KesnLkle bunu kndne dert etme. Sana önerim şükret. Yani etrafına bi bak ne hastaLıkLarla uğraşan insanLar var haLimize Şükür ki kollarımz var. Ya oLmasaydı.......

öncelikle geçmiş olsun. emin ol her şeyin farkındayım ben her halükarda şükrediyorum ama bu gibi durumlarda çevrenin senin üzerindeki rolü çok önemli. mesela geçen bi program izledim engelli dünya şampiyonu bi yüzücüyle ilgili. kolu yarıdan yoktu ama şöyle diyordu; "benim ailem ve yakın çevrem hiçbir zaman kolumun yokluğunu hissettirmediler bana. ben küçükken elime kavanoz alıp açmaya çalışırdım annem beni gördüğünde müdahale etmezdi kendi başıma açana kadar durup beni izlerdi." gördüğün gibi bu tip konularda ailenin ve çevrenin rolü çok önemli. bizim toplumumuzda fiziksel sorunu olan insanlara hep acıyarak bakılmıştır. halbuki sıradan bir insan gibi bakılsa ortada hiçbir sorun kalmayacaktır. umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

gecmis Olsun ...

Umarım bir gün her sorunun üstesinden gelebildiğim gibi bu sorununun da üstesinden gelebilirim. . .

Insallah ...Sorun Olarak Görmezen Gelebilirsin Üstesinden Belki

Mesela Ben Seni Görsem Yolda Way Ne Kadar YakisIkliymis Diye Döner Öyle Bakarim xDKolun Bile Dikatimi Cekmez

Şükret. İsteklerin gerçekleştiğinde şükretmek kolaydır. Kâmil, istekleri gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. Hani bir paragrafta: Ayağımdaki aksaklığa üzülmem, kederlenmem ve öfkelenmem Ayaksız birini gördüğümde sona erdi der. Böyle işte... Eksiklik, engel ve maraz yalnızca beyin ve ruhta mevcuttur. Geçici bir elbise olan vücutda meydana gelen ufak marazlar Ruh ve aklık bünyesindeki muhteşem ürünlerle yok gibidir.

Şükret. İsteklerin gerçekleştiğinde şükretmek kolaydır. Kâmil, istekleri gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. Hani bir paragrafta: Ayağımdaki aksaklığa üzülmem, kederlenmem ve öfkelenmem Ayaksız birini gördüğümde sona erdi der. Böyle işte... Eksiklik, engel ve maraz yalnızca beyin ve ruhta mevcuttur. Geçici bir elbise olan vücutda meydana gelen ufak marazlar Ruh ve aklık bünyesindeki muhteşem ürünlerle yok gibidir.

ben de zaten bu konudaki eksikliğin beynimde olduğunu düşünmekteyim.

Öleyse eksiklik demek onarılabilir bir maraz demektir. Onarılamayacak tek bir musibet vardır O'da âşk:) Şu koca kainat insanın aklı karşısında bir oyun hamuru gibidir. Üstesinden gelemeyeceği, yapamayacağı hiçbir şey yoktur insanın. Kendisini çaresizliğe iten insan iken, çareyi kendine getiren yine insandır. Bilgisayar gibi düşün Tuşa bas ve yok et virüsleri. :)

Öleyse eksiklik demek onarılabilir bir maraz demektir. Onarılamayacak tek bir musibet vardır O'da âşk:) Şu koca kainat insanın aklı karşısında bir oyun hamuru gibidir. Üstesinden gelemeyeceği, yapamayacağı hiçbir şey yoktur insanın. Kendisini çaresizliğe iten insan iken, çareyi kendine getiren yine insandır. Bilgisayar gibi düşün Tuşa bas ve yok et virüsleri. :)

onarma aşamasındayım :)

gecmis olsun heval..

engelli degilsin sadece kotu bir sansizlik gelmis basina..

toplum olarak bilirsin bir garibe acitasyonla yaklasir milletimiz...

ama ne guzel bagira bagire soyluyebiliyorsan; rahatsiz ediyor bu durum beni

Nice cocuklarimiz yarim kaldi Devletin olmamasi yuzunden..

Sevgiler..

Sen olamicakseylerin ustune yurudukce, tek Sensin...

Eğer işini görüyorsan ne engelinden bahsettiğini anlayamadım ben henüz . :) Dış görünüşü bıraksana sen insanın kalbi güzel olsun.Kim yarın başına yaşadığın tarzda bir durum geleceğini bilebilir ki yaradandan gayrı. Yanından geçerken kafasını ikileten insanlar inan herkesten zavallı olan insanlardır. Bence her şeyde bir hayır ve mesaj vardır..Her zaman şükretmen gerektiğini hatırlatıyordur belki de yaşadıkların bilemezsin ki.. Allah sevdiği kuluna verirmiş derler yaa ben buna acaip derecede inananlardanım. Gönlün kadar güzel değilse beden neylesin bunu o faniyi seven öyle değil mi :) Farkını farkedene farkını öde .. Kal sağlıcakla.. :Ü

gecmis olsun heval..

engelli degilsin sadece kotu bir sansizlik gelmis basina..

toplum olarak bilirsin bir garibe acitasyonla yaklasir milletimiz...

ama ne guzel bagira bagire soyluyebiliyorsan; rahatsiz ediyor bu durum beni

Nice cocuklarimiz yarim kaldi Devletin olmamasi yuzunden..

Sevgiler..

Sen olamicakseylerin ustune yurudukce, tek Sensin...

Teşekkür ederim.

Eğer işini görüyorsan ne engelinden bahsettiğini anlayamadım ben henüz . :) Dış görünüşü bıraksana sen insanın kalbi güzel olsun.Kim yarın başına yaşadığın tarzda bir durum geleceğini bilebilir ki yaradandan gayrı. Yanından geçerken kafasını ikileten insanlar inan herkesten zavallı olan insanlardır. Bence her şeyde bir hayır ve mesaj vardır..Her zaman şükretmen gerektiğini hatırlatıyordur belki de yaşadıkların bilemezsin ki.. Allah sevdiği kuluna verirmiş derler yaa ben buna acaip derecede inananlardanım. Gönlün kadar güzel değilse beden neylesin bunu o faniyi seven öyle değil mi :) Farkını farkedene farkını öde .. Kal sağlıcakla.. :Ü

Teşekkür ederim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri