WeLaT_SeRHaT
Kayıtlı Üye
---> İtiraf Ediyorum.. .!
öncelikle geçmiş olsun. emin ol her şeyin farkındayım ben her halükarda şükrediyorum ama bu gibi durumlarda çevrenin senin üzerindeki rolü çok önemli. mesela geçen bi program izledim engelli dünya şampiyonu bi yüzücüyle ilgili. kolu yarıdan yoktu ama şöyle diyordu; "benim ailem ve yakın çevrem hiçbir zaman kolumun yokluğunu hissettirmediler bana. ben küçükken elime kavanoz alıp açmaya çalışırdım annem beni gördüğünde müdahale etmezdi kendi başıma açana kadar durup beni izlerdi." gördüğün gibi bu tip konularda ailenin ve çevrenin rolü çok önemli. bizim toplumumuzda fiziksel sorunu olan insanlara hep acıyarak bakılmıştır. halbuki sıradan bir insan gibi bakılsa ortada hiçbir sorun kalmayacaktır. umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
ne kdr yakışıkLı bi çocksnn boşuna bunu sorun haLine qetirip asosyaL yaşıosun bnce. bnmde sağ koLumda biLeqimden omzuma kdr pLatin var. Okul hayatm boyunca yazı yazmakta zorLadm. Fakat kmseden yardm istemedim. uzun notLar aLdıqımz zamanlarda sabahLara kadr ağrı çektim. hayatım boynca ama kuyruqu hep dik tuttum tabiri caizse. DikkatLi yaşamaya aLıştm. ömrümn sonuna kdr bununLa yaşıycaqımı anLadm. Senin yne düzeLme qibi bi şansın var. Ben pLatni çkarttıqm anda koLum en ufak harekette kırıLıcak tekrar bunun için böle bi imkanmda yok. KesnLkle bunu kndne dert etme. Sana önerim şükret. Yani etrafına bi bak ne hastaLıkLarla uğraşan insanLar var haLimize Şükür ki kollarımz var. Ya oLmasaydı.......
öncelikle geçmiş olsun. emin ol her şeyin farkındayım ben her halükarda şükrediyorum ama bu gibi durumlarda çevrenin senin üzerindeki rolü çok önemli. mesela geçen bi program izledim engelli dünya şampiyonu bi yüzücüyle ilgili. kolu yarıdan yoktu ama şöyle diyordu; "benim ailem ve yakın çevrem hiçbir zaman kolumun yokluğunu hissettirmediler bana. ben küçükken elime kavanoz alıp açmaya çalışırdım annem beni gördüğünde müdahale etmezdi kendi başıma açana kadar durup beni izlerdi." gördüğün gibi bu tip konularda ailenin ve çevrenin rolü çok önemli. bizim toplumumuzda fiziksel sorunu olan insanlara hep acıyarak bakılmıştır. halbuki sıradan bir insan gibi bakılsa ortada hiçbir sorun kalmayacaktır. umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.