WeLaT_SeRHaT
Kayıtlı Üye
Bunu yazmadan önce çok düşündüm ama bi sorunu halletmek için bi yerden başlamam gerektiğini düşündüm ve artık kimseden saklamamaya karar verdim. Ben 3 yaşımdayken sol elimi elektrik çarptı. Elimin ve kolumun yarısı alev aldı ve yandı. Şu an sol elim 90derece ampute, parmak uçlarım yok ve yumruk şeklinde. Dikkat ederseniz profil resmimde sol elim cebimde ve üye resimleri bölümünde benim konuma bakarsanız yine çoğu fotoda sol elimin gizli olduğunu göreceksiniz. Olay zamanı yeterli maddiyata sahip olamadığımız için ameliyat olamadım ve elim bu şekilde kaldı. Bu durum beni psikolojik olarak çok yıprattı. Sorun etmemem gerektiğini bildiğim halde sorun etmeye devam ettim. Kendimi aciz duruma düşürdüm. İnsanların bana acıyarak bakmasından nefret ediyorum diye elimi hep sakladım. Okulda sokakta ya da kamuya açık her yerde elimi sakladım. Fazlasıyla asosyal bi insanım reelde. Çünkü insanlar benim yardıma muhtaç olduğumu düşünüyor ama değilim yapamayacağım şey yok. Yapamazsın dedikleri herşeyi inatla yaptım. Ama yine de içimde bi yerde bu konuyla ilgili bi burukluk var yenemiyorum bunu. Engelli olduğumu düşünüyorum ama bir yandan da biliyorum ki tek engelim bunu engel olarak görüp sorun haline getirmem. Umarım bir gün, her sorunun üstesinden gelebildiğim gibi bu sorununun da üstesinden gelebilirim. . .
NOT: Yorum yapacaksanız üzgün işareti kullanmayınız lütfen !
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Saygılar ve sevgiler. .
NOT: Yorum yapacaksanız üzgün işareti kullanmayınız lütfen !
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Saygılar ve sevgiler. .