İtiraf Ediyorum.. .!

WeLaT_SeRHaT

Kayıtlı Üye
Bunu yazmadan önce çok düşündüm ama bi sorunu halletmek için bi yerden başlamam gerektiğini düşündüm ve artık kimseden saklamamaya karar verdim. Ben 3 yaşımdayken sol elimi elektrik çarptı. Elimin ve kolumun yarısı alev aldı ve yandı. Şu an sol elim 90derece ampute, parmak uçlarım yok ve yumruk şeklinde. Dikkat ederseniz profil resmimde sol elim cebimde ve üye resimleri bölümünde benim konuma bakarsanız yine çoğu fotoda sol elimin gizli olduğunu göreceksiniz. Olay zamanı yeterli maddiyata sahip olamadığımız için ameliyat olamadım ve elim bu şekilde kaldı. Bu durum beni psikolojik olarak çok yıprattı. Sorun etmemem gerektiğini bildiğim halde sorun etmeye devam ettim. Kendimi aciz duruma düşürdüm. İnsanların bana acıyarak bakmasından nefret ediyorum diye elimi hep sakladım. Okulda sokakta ya da kamuya açık her yerde elimi sakladım. Fazlasıyla asosyal bi insanım reelde. Çünkü insanlar benim yardıma muhtaç olduğumu düşünüyor ama değilim yapamayacağım şey yok. Yapamazsın dedikleri herşeyi inatla yaptım. Ama yine de içimde bi yerde bu konuyla ilgili bi burukluk var yenemiyorum bunu. Engelli olduğumu düşünüyorum ama bir yandan da biliyorum ki tek engelim bunu engel olarak görüp sorun haline getirmem. Umarım bir gün, her sorunun üstesinden gelebildiğim gibi bu sorununun da üstesinden gelebilirim. . .

NOT: Yorum yapacaksanız üzgün işareti kullanmayınız lütfen !

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Saygılar ve sevgiler. .

---> İtiraf Ediyorum.. .!

Engel sol kolunda değil engel kafanda.
Ya diğer elinde aynı şekilde olsaydı.Bu sorunun üzerine düşünüp haline şükrederek sorununu ortadan kaldırabilirsin.

Bardagın dolu tarafına bakabildigin sürece Engeller aşılmıyacak zorlukta degildir.

Engel sol kolunda değil engel kafanda.
Ya diğer elinde aynı şekilde olsaydı.Bu sorunun üzerine düşünüp haline şükrederek sorununu ortadan kaldırabilirsin.

Asi Ruha katılıyorum ..

Engelli olduğumu düşünüyorum ama bir yandan da biliyorum ki tek engelim bunu engel olarak görüp sorun haline getirmem.

aynı şey değil mi ?

uzulme ifadesi kullanmak gereksiz, uzerinden seneler gecmis... uzme isaretini somaliden bir resim gorursem eger kullanirim, yada ona denk bir olayda...

farkinda olupta yapamamak , yani sorun etmemeni biliyorsun ama yinede sorun yapiyorsun... bu bir tek sende yokki... hayatimizin bir cok bolumunde yapmamamiz gerektigini bilipte yaptigimiz okadar cok sey var ki (uzulmek kafaya takmakta dahil)

eskiden dinledigim bir radyonun slagonu vardi, belki bir cogunuz duymussunuzdur zaten..

'' her saglam bir ozurlu adayidir''
en ufak bir dikatsizlik yada olmasi gerekiyorsa olacak bir olay herkezin basina gelebilir. Kim bir dakka sonrasini garanti edebilirki...

Sen zaten kendin soyluyorsun herseyi yapabiliyroum diye yani aslinda engel diye niteleklendirdigin aslinda bir engel degil... ozaman sorunda yok demektir...

ama bazi insanlarimiz gercektende cok dusuncesiz...

engelli değilsin bence diger engellileri düşündükçe seninki hiçbişey...sorun olarak görme bunu herkesin başına gelebilir daha fazlası da gelebilir önemli olan hayata nasıl bakabildigindir

sadece içimdeki şu gelecek kaygısından kurtulabilirsem kendi kafamdaki engellerin yıkılacağını düşünüyorum.

Öncelikle Geçmiş Olsun ..

Hayat bu hepimizin başına aynısı gelebilir ya da daha fazlası kim bilebilir ki ??
Bence çok fazla kafana takıyorsun , Tamam belki insanların bakışlarını üzerine çekmek hoşuna gitmiyor olabilir ama insanlar böyle işte empati kuramıyor çoğu.. Öyle her gördüklerine bakarlar tip tip.. 1 ay öncesinde 2 ayagı birden olmayan bi adam gördüm insanların dönüp bidaha bakması insanlığın ayıbını yeniden hatırlattı bana.. senin ki engel değil kaderine öyle yazılmış yarın ne olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz.. O yüzden dert etmeee :2:

Öncelikle Geçmiş Olsun ..

Hayat bu hepimizin başına aynısı gelebilir ya da daha fazlası kim bilebilir ki ??
Bence çok fazla kafana takıyorsun , Tamam belki insanların bakışlarını üzerine çekmek hoşuna gitmiyor olabilir ama insanlar böyle işte empati kuramıyor çoğu.. Öyle her gördüklerine bakarlar tip tip.. 1 ay öncesinde 2 ayagı birden olmayan bi adam gördüm insanların dönüp bidaha bakması insanlığın ayıbını yeniden hatırlattı bana.. senin ki engel değil kaderine öyle yazılmış yarın ne olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz.. O yüzden dert etmeee :2:

Sağol moral verdiğin için :)

evet bu tür şeyler hepimizin başına gelebilir...kendini bunca zaman boş yere üzmüşsün...kendine güvenini de hiçbir zaman yitirme...sen gayet güzel bir insnsın bence:Ü

Sapa sağlamsın,hiç bir eksiğin yok,kendini yoksun hissetme =) Herşey dahada güzel olucak tamam mı :)

Engelli olduğumu düşünüyorum ama bir yandan da biliyorum ki tek engelim bunu engel olarak görüp sorun haline getirmem. Umarım bir gün her sorunun üstesinden gelebildiğim gibi bu sorununun da üstesinden gelebilirim. . .

inşallah..:)

Sapa sağlamsın,hiç bir eksiğin yok,kendini yoksun hissetme =) Herşey dahada güzel olucak tamam mı :)

öyle diyosan öyledir :)

Engelli olduğumu düşünüyorum ama bir yandan da biliyorum ki tek engelim bunu engel olarak görüp sorun haline getirmem. Umarım bir gün her sorunun üstesinden gelebildiğim gibi bu sorununun da üstesinden gelebilirim. . .

inşallah..:)

amin (:

ne kdr yakışıkLı bi çocksnn boşuna bunu sorun haLine qetirip asosyaL yaşıosun bnce. bnmde sağ koLumda biLeqimden omzuma kdr pLatin var. Okul hayatm boyunca yazı yazmakta zorLadm. Fakat kmseden yardm istemedim. uzun notLar aLdıqımz zamanlarda sabahLara kadr ağrı çektim. hayatım boynca ama kuyruqu hep dik tuttum tabiri caizse. DikkatLi yaşamaya aLıştm. ömrümn sonuna kdr bununLa yaşıycaqımı anLadm. Senin yne düzeLme qibi bi şansın var. Ben pLatni çkarttıqm anda koLum en ufak harekette kırıLıcak tekrar bunun için böle bi imkanmda yok. KesnLkle bunu kndne dert etme. Sana önerim şükret. Yani etrafına bi bak ne hastaLıkLarla uğraşan insanLar var haLimize Şükür ki kollarımz var. Ya oLmasaydı.......

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri