---> İtiraf Ediyorum (: ne mutlu .d
aÇeLya Bayan Üye 23 Ağu 2010 #22 ---> İtiraf Ediyorum hahaha ah diLber ah onun yüzünden dersaneye geç kaLıodm hahaha
I ilker48 Kayıtlı Üye 23 Ağu 2010 #23 ---> İtiraf Ediyorum sırf bu kadın ilgilensin diye bigün kaybolcam
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 24 Ağu 2010 #26 ---> İtiraf Ediyorum o ne kedi bakışlılıktır öyle müge bnm kedide yok bir de iki de bir kimse kusura bakmasın demesi yok mu.. xD
---> İtiraf Ediyorum o ne kedi bakışlılıktır öyle müge bnm kedide yok bir de iki de bir kimse kusura bakmasın demesi yok mu.. xD
R RaPizM^^ Bayan Üye 24 Ağu 2010 #29 ---> İtiraf Ediyorum ben yne izlemek zorundaydım Ayten ölmüs kızın cep telefonu kayıtlarını cıkardılar bi eski sevgilisi yusuf bi yeni sevgilisi muratla konusmus :11:
---> İtiraf Ediyorum ben yne izlemek zorundaydım Ayten ölmüs kızın cep telefonu kayıtlarını cıkardılar bi eski sevgilisi yusuf bi yeni sevgilisi muratla konusmus :11:
İnci 1907 Prenses 24 Ağu 2010 #30 ---> İtiraf Ediyorum hahaha koptum :kopkop: yarın bni kaldırıyosun o zaman yavrum xD
İnci 1907 Prenses 24 Ağu 2010 #32 ---> İtiraf Ediyorum unutma ama ölüm kalım meselesi :11: geceden hatırlatırım ben yavru :11:
FoX Kayıtlı Üye 24 Ağu 2010 #34 ---> İtiraf Ediyorum ne mügeymiş ya siz şimdi bunu izlemek için uykunuzumu bölüceksiniz hahaha
iktidar Bayan Üye 24 Ağu 2010 #35 ---> İtiraf Ediyorum ayyy kızz kesinlikle katılıyourm sana ya hahaha
FoX Kayıtlı Üye 24 Ağu 2010 #37 ---> İtiraf Ediyorum ya bırakın gidin yatın boş zaman kaybı ne öğretiyo ne söylüyo bu merak ettim
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 24 Ağu 2010 #38 ---> İtiraf Ediyorum Valla Ya Sabah Sabah İnsanın İçini Karartıyorlar Kardeşim Yasaklanmalı Bu Programlar
---> İtiraf Ediyorum Valla Ya Sabah Sabah İnsanın İçini Karartıyorlar Kardeşim Yasaklanmalı Bu Programlar
R RaPizM^^ Bayan Üye 24 Ağu 2010 #39 ---> İtiraf Ediyorum evet hayattan kopuyoruz. Annem her sabah 9-13 arası tribal enfeksiyonda :11:
CaSuaL @ |+ Onursal Üye +| Gold 24 Ağu 2010 #40 ---> İtiraf Ediyorum Yazık Değilmi Kardeşim Bu Millete Bide Kalkmış Bu Milletten Hayır Bekliyolar