İtiraf Ediyorum Herkes Bilsin Dikkat Etsin :D

YGGV

Kayıtlı Üye
Lise 4ün Ocak-Şubat aylarıydı galiba.. Hava kapalıydı hafiften kar vardı ve o günde Anadolu Teknik Lisede olduğumuz için atölye benzeri bi dersimiz vardı maalum ben uykuya düşkün birisiyim evde, yatağımda alamadığım uykuyu derste sırada alırdım :D
Yine bi gün atölyede uyuyorum hocanın sesinin ninni gibi gelmeye başladığı sıralarda koluma birisi dokunda arkadaşlar filandır diye önce fazla aldırmadım hemde baya bi uykuluydum aldırmadım. Sonra bi daha dokundu koluma, kafamı kaldırdım döndüğümde karşımda babam vardı :D Bir anda anda neyapacağımı şaşırdım bişeyde diyemedim :D
Sonrasında gittik öğretmenlerle filan konuşmuştuk tabi uyku durumunuda konuştuk, anlaştık ve o günden sonra bidaha 'Lise'de uyumadım. Üniversitede uyumaya devam tabi çünkü o uyku başka yerde yok :)

---> İtiraf Ediyorum Herkes Bilsin Dikkat Etsin :D

Hahah :D bi an kendim geldim aklıma. Bende Uykuyu çok severim , ve çok yakalandım. xD

Paylaşım için teşekkürleeer

Uyku dedinmi; akan sular durur ve uyur benim için :D

Babam yigenimin veli toplantisina gitmis... ogretmenler babama dert yanmis sinifta uyuyan ogrenciler icin baya bi seyler demis ogretmenler babama... sonra babam eve gelmis anneme anlatmis konusulanlari... tabi yigenimde dinliyormus... sira sinifta uyuyan ogrencilere gelmis konu ordan yigenim atlamis lafa evet dede uyuyolar nasil uyuyolar bilmiorum bi ben uyuyamiyorum cok denedim olmuyor demis :))

uyku gibi tatli birsey yoktur...

Paylasim icin tesekkurler

Kesin hocasıdır derken babanın karşına çıkması bayağı şaşırttı beni :D
Uyku gibisi yok ya. ( Bunu gece uyuyamayan biri söylese de bu böyle :D )

Derste uyumak zor oluyor en sevdigim sey uykudur ama okul hayatindan uykudanda mahrum kaldim gencligimizi yiyolar be hapishane gibi [emoji23] [emoji35]

Bunu bende yapardim :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri