AyPerisi
Bayan Üye
---> İtiraf Ediyorum Hayvan Falan Almayacağım
xDne desem ki şimdixD
Orasını bilemiyecem xD
xDne desem ki şimdixD
Orasını bilemiyecem xD
yoksa sorun ben miyim?xDdüşünmüyor değilim hanixD
xDne desem ki şimdixD
bence sorun başlı başına sensin... xD
teşekkür ederimxDdoğru söz karşısında boynum kıldan ince.xD
xDevet haklısınxD
Haklısın de geç :Ç
merak etme ben de zamanında çok balık öldürmüştüm.o yüzden bakmıyorum hiç ... xD
xDonlara bakmasakta bize bakıyorlar ama camdanxD
yada tavada cızırdarken bakıyorlar ama iş işten çoktan geçmiş oluyor o zamanda ... xD
tabi tavadan bakmak camdan baktıklarından daha acıklıxD
yok be acıklı değil acılı severim ben ... xD
xDbazen severken onları ayyy yerim sizi dediğimde bana bakışlarını bir görsen xDanlamlı anlamsız ve acıklı bakışlarla dolu xDyani sevdiğimden diyerek durumu düzeltiyordum normal yüzüş seyrine geçiyorlardı sanırım buna rahatlama deniyor olsa gerekxDxDxD
...akvaryum suyu degistirilirken birden bire klorlu su akvaryuma dokulmez,once suyu tencere veya kova koyacaksin,su en az yarim gun bekleyecek sonra akvaryuma dokeceksin,sonra bu itiraflar biraz geyikli gibi geliyor bana:hi:
buna sevindim.düsüneleriin cok bana benziyorr
perim sen kendine peluş oyuncaklar alerjin yoksa bu gidişatın iyi değil xD
Evet bunlardan ben görünce bile burnum kaşındı
ben en az 2 gün suyu dinlendirerek akvaryuma koyuyordum dezenfekte için suya ilaç damlatıyordum.su değişimleri konusunda hassas davrandım gerçekten ve anlattıklarım yaşandı ve gerçek az bile anlattım aslında konu ben olduğum için gülünç bir durum oluyor.[MENTION=149955]sir.altan bey [/MENTION]mesela daha önceleri bir su kaplumbağam vardı bahçesinden çıkıp benden kaçıyordu sonra bir baktım kayıp nereye gider evde bakmadığımız yer kalmadı 3 ay sonra evde bacakları kolları kurumuş sertleşmişte olsa sürüne sürüne gezinirken bulduk nasıl yaşadı ne ile anlamadık?su kaplumbağasının karada işi ne meselatabi bir kaç hafta sonra öldü.......
buna sevindim.
Biraz önce bir balığım daha ölmüş gece yaşıyordu ..........
hayda nazar degiyor nazar bir okut sen en iisi :uzgunkiz:
bakmayacağım artık....dedim ya bu fasıl bitmiştir...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.