İtiraf Ediyorum Hayvan Falan Almayacağım

---> İtiraf Ediyorum Hayvan Falan Almayacağım

...akvaryum suyu degistirilirken birden bire klorlu su akvaryuma dokulmez,once suyu tencere veya kova koyacaksin,su en az yarim gun bekleyecek sonra akvaryuma dokeceksin,sonra bu itiraflar biraz geyikli gibi geliyor bana:hi:

xDbazen severken onları ayyy yerim sizi dediğimde bana bakışlarını bir görsen xDanlamlı anlamsız ve acıklı bakışlarla dolu xDyani sevdiğimden diyerek durumu düzeltiyordum normal yüzüş seyrine geçiyorlardı sanırım buna rahatlama deniyor olsa gerekxDxDxD

:D düsüneleriin cok bana benziyorr :D

...akvaryum suyu degistirilirken birden bire klorlu su akvaryuma dokulmez,once suyu tencere veya kova koyacaksin,su en az yarim gun bekleyecek sonra akvaryuma dokeceksin,sonra bu itiraflar biraz geyikli gibi geliyor bana:hi:

ben en az 2 gün suyu dinlendirerek akvaryuma koyuyordum dezenfekte için suya ilaç damlatıyordum.su değişimleri konusunda hassas davrandım gerçekten ve anlattıklarım yaşandı ve gerçek az bile anlattım aslında konu ben olduğum için gülünç bir durum oluyor.:)[MENTION=149955]sir.altan bey [/MENTION]mesela daha önceleri bir su kaplumbağam vardı bahçesinden çıkıp benden kaçıyordu sonra bir baktım kayıp nereye gider evde bakmadığımız yer kalmadı 3 ay sonra evde bacakları kolları kurumuş sertleşmişte olsa sürüne sürüne gezinirken bulduk nasıl yaşadı ne ile anlamadık?su kaplumbağasının karada işi ne mesela:)tabi bir kaç hafta sonra öldü.......
:D düsüneleriin cok bana benziyorr :D
:)buna sevindim.
Biraz önce bir balığım daha ölmüş gece yaşıyordu ..........

Son düzenleme:

perim sen kendine peluş oyuncaklar alerjin yoksa bu gidişatın iyi değil xD

perim sen kendine peluş oyuncaklar alerjin yoksa bu gidişatın iyi değil xD

xDşey gibi mi şu furby
furby_large.jpg
oyuncaklar gibi mixD

Evet bunlardan :) ben görünce bile burnum kaşındı :p

ben en az 2 gün suyu dinlendirerek akvaryuma koyuyordum dezenfekte için suya ilaç damlatıyordum.su değişimleri konusunda hassas davrandım gerçekten ve anlattıklarım yaşandı ve gerçek az bile anlattım aslında konu ben olduğum için gülünç bir durum oluyor.:)[MENTION=149955]sir.altan bey [/MENTION]mesela daha önceleri bir su kaplumbağam vardı bahçesinden çıkıp benden kaçıyordu sonra bir baktım kayıp nereye gider evde bakmadığımız yer kalmadı 3 ay sonra evde bacakları kolları kurumuş sertleşmişte olsa sürüne sürüne gezinirken bulduk nasıl yaşadı ne ile anlamadık?su kaplumbağasının karada işi ne mesela:)tabi bir kaç hafta sonra öldü.......
:)buna sevindim.
Biraz önce bir balığım daha ölmüş gece yaşıyordu ..........

hayda nazar degiyor nazar bir okut sen en iisi :uzgunkiz:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri