---> İtiraf Edin Ben yaptjm
Lilith Daughter of the Void Admin 15 Haz 2015 #565 ---> İtiraf Edin finallerin bitmesiyle rahatladım diyebilirim. sod'a girip takım yapabilirim, burada da beni kendi bölümümden başka bağlayan bir şey kalmamış.
---> İtiraf Edin finallerin bitmesiyle rahatladım diyebilirim. sod'a girip takım yapabilirim, burada da beni kendi bölümümden başka bağlayan bir şey kalmamış.
BadMatmazel توغبه Prenses 26 Eki 2015 #567 ---> İtiraf Edin Hoşlandım senden
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 27 Eki 2015 #568 ---> İtiraf Edin Yeryüzüne uyumsuzluk için gelmiş gereksiz.
ParadokS Kayıtlı Üye 15 Kas 2015 #569 ---> İtiraf Edin ' ParadokS' Alıntı: Seviyorum seni. Genişletmek için tıkla ... .
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 16 Kas 2015 #570 ---> İtiraf Edin ! Adana merkez lafını duyunca o dansı ömür boyu hatırlayacağım.
Serene N'apim tabiatım böyle.. Bayan Üye 18 Kas 2015 #571 ---> İtiraf Edin ! o beni geride bırakmıs bende bırakacagım
G Grii Kayıtlı Üye 18 Kas 2015 #572 ---> İtiraf Edin ! İtiraf etmeliyim ki istediğimiz zaman kötü bir insan olabiliyorum
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 21 Kas 2015 #574 ---> İtiraf Edin ! Her dakika çikolata ve tatlı yemek istiyorum, nasıl olsa kilo da almıyorum, ağzının durmaması her dakika bir şeyler yemek mükemmel.
---> İtiraf Edin ! Her dakika çikolata ve tatlı yemek istiyorum, nasıl olsa kilo da almıyorum, ağzının durmaması her dakika bir şeyler yemek mükemmel.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 21 Ara 2015 #577 ---> İtiraf Edin ! Siz siz olun sevdiğiniz insana yalan söylemeyin, bırakın sizi yanlışlarınızla sevsin. Kimse enayi değil..
---> İtiraf Edin ! Siz siz olun sevdiğiniz insana yalan söylemeyin, bırakın sizi yanlışlarınızla sevsin. Kimse enayi değil..
M Moreas Bayan Üye 23 Ara 2015 #578 ---> İtiraf Edin ! Her şeye herkese bütün kötü günlere rağmen seviyorum işte.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 23 Ara 2015 #579 ---> İtiraf Edin ! Elimde çikolatayla bir işletme ismi düşünüyorum projem için. Şunu çok net anladım benden işletmeci olmaz. Hayal kurarken bile hep bir kavga dövüş
---> İtiraf Edin ! Elimde çikolatayla bir işletme ismi düşünüyorum projem için. Şunu çok net anladım benden işletmeci olmaz. Hayal kurarken bile hep bir kavga dövüş