---> İtiraf Edin
ya hu ne diye dertsiz basinizi illa derde sokup kendinize uzunti SIKINTI cikarmak icin ugrasirsiniz anlamam. hic girmeyin bulasmayin nette su gonul islerine sonu yok yolu kisa.. Sonu olsaydi 4 yildir ufrasmazdim ben. Bazen burdaki yorumlari okuyorumda, hoslanip ilani ask ediyorlar 2 gun sonra ya bir baskasinin pesindeler yada veryansin yapiyorlar tanimassim filan diye. Elbetw tanimiyorsun 2 gunde ne taniyacalsiniz. Burdakileri okuyorumda demekki bendeki bizdeki gercektende sevgi yada askmis ki 4-5 yildir sonuna kadar direniyoruZ. ya sevginize sahip cikin ya 2 gunluk hoslantiyi sevgi zannetmeyin. bayan olsun erkek olsun. daha cok gencsiniz bir cogunuz ve bu yaslarda bu tur SILINTILAR, bos isler ve olmayacak seylerle ugrasmaniz ve sonunda uzgun oldugunuzu okudukca inanin uzuluyorum. kiyamiyorum size gercektende kiyamiyorum. Sevgi cok degerli kiymetli birsey sevmek ve sevilmek istiyorsunuz anliyorum ama " insan gozunun gordugune guveniyor gormedigine nasil inanacaksiniz"
Diyeceksinizki bize diyorsun amakendinde ayni seyle mesgulsun. evet bende sonu olmayacak birseyle mesgulum. ben hata yapt Sizde yapmayin diye ornek veroyorum kendimi cunki biz onunla 5 yildir beraberiz birbirimizi seviyor ve sahip cikiyoruz sevgimiE ama internettwn oldumu sevgi yetmiyor birseylerin olmasi icin.
ben kordugum olmussum sizde olmayin diye yaziyorum.
Ister ukala yada sanami kalmis diye nitelendirin ister abla tavsiyesi olarak alin ama tamamen iyi niyetimle ve samimiyetimle yazdigimi soyleyebilirim.
Kimseyi uzgun gormek istemedigimden.
Bunlarda benim coktan beri icimde kalanlardi
selametle...