İtiraf Edin !

---> İtiraf Edin

Sanirim benimde sovesim var en saglamindan . Birde bu kez kacmayacagim .

---> İtiraf Edin

ya hu ne diye dertsiz basinizi illa derde sokup kendinize uzunti SIKINTI cikarmak icin ugrasirsiniz anlamam. hic girmeyin bulasmayin nette su gonul islerine sonu yok yolu kisa.. Sonu olsaydi 4 yildir ufrasmazdim ben. Bazen burdaki yorumlari okuyorumda, hoslanip ilani ask ediyorlar 2 gun sonra ya bir baskasinin pesindeler yada veryansin yapiyorlar tanimassim filan diye. Elbetw tanimiyorsun 2 gunde ne taniyacalsiniz. Burdakileri okuyorumda demekki bendeki bizdeki gercektende sevgi yada askmis ki 4-5 yildir sonuna kadar direniyoruZ. ya sevginize sahip cikin ya 2 gunluk hoslantiyi sevgi zannetmeyin. bayan olsun erkek olsun. daha cok gencsiniz bir cogunuz ve bu yaslarda bu tur SILINTILAR, bos isler ve olmayacak seylerle ugrasmaniz ve sonunda uzgun oldugunuzu okudukca inanin uzuluyorum. kiyamiyorum size gercektende kiyamiyorum. Sevgi cok degerli kiymetli birsey sevmek ve sevilmek istiyorsunuz anliyorum ama " insan gozunun gordugune guveniyor gormedigine nasil inanacaksiniz"
Diyeceksinizki bize diyorsun amakendinde ayni seyle mesgulsun. evet bende sonu olmayacak birseyle mesgulum. ben hata yapt Sizde yapmayin diye ornek veroyorum kendimi cunki biz onunla 5 yildir beraberiz birbirimizi seviyor ve sahip cikiyoruz sevgimiE ama internettwn oldumu sevgi yetmiyor birseylerin olmasi icin.

ben kordugum olmussum sizde olmayin diye yaziyorum.
Ister ukala yada sanami kalmis diye nitelendirin ister abla tavsiyesi olarak alin ama tamamen iyi niyetimle ve samimiyetimle yazdigimi soyleyebilirim.

Kimseyi uzgun gormek istemedigimden.
Bunlarda benim coktan beri icimde kalanlardi

selametle...

---> İtiraf Edin

itiraf ediyorumki siteyi dolastikca efsunkar abla aklima geliyor. hala hayret ediyorum daha dogrusu merak ediyorum. ban sebebinde hakaret yaziyor ama aklim almiyor efsunkar ablanim nasil hakaret ettgini. suresiz banlanacak kadar kotu ne diyebilir? oyle biride degilki. ya damarina basildi yada birilerinin hosuna gitmedi. o zamanlar bende banliydim neler oldugunu bilmiyorum ama cok merak ediyorum

---> İtiraf Edin

10-11 gun sonra teselliye ihtiyacim olacak :( sanirim kotu gunler beni bekliyor ve onu hic ama hic unutamicam

---> İtiraf Edin

ben anlamıyorum ,foruma birşeyler olmuş sanki yazdığım yazı msj olarak son yazan benim sonuncu sayfaya girince yamamışım gibi sayfad yokum ama son yazan ben görünüyorum yan taraftaki yerde......?ya da foruma birşey ekliyorum f5 yapmadan göremiyorum........ilginç?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri