---> İtiraf Edin Keyifsizim kaç zamandır.
ParadokS Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #182 ---> İtiraf Edin Eskisi gibi değil hiç birşey. Sevgiler, bakışlar ve tavırlar.
RomeoMontague Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #183 ---> İtiraf Edin Bütün duygular kumdan kaleler gibi itiraf ediyorum dalga bir kez vurduktan sonra en küçük esintide bile yıkılabiliyoruz
---> İtiraf Edin Bütün duygular kumdan kaleler gibi itiraf ediyorum dalga bir kez vurduktan sonra en küçük esintide bile yıkılabiliyoruz
yesil83 Bayan Üye 9 Şub 2012 #185 ---> İtiraf Edin itiraf ediyorum, baska bir siteye daha uye oldum.... (adminler telaslanmayin site adi vermicem)
---> İtiraf Edin itiraf ediyorum, baska bir siteye daha uye oldum.... (adminler telaslanmayin site adi vermicem)
İskelet1 Bayan Üye 10 Şub 2012 #186 ---> İtiraf Edin İtiraf ediyorum ; arkadasım saclarını boyamıs ( erkek. )
Mangetsu Kayıtlı Üye 10 Şub 2012 #188 ---> İtiraf Edin İtiraf ediyorum, sanırım bu gün bir arkadaşımı daha kaybettim. Dilerimki yokluğumla birlikte kaderi açılırda, oda mutluluğa erişir ..
---> İtiraf Edin İtiraf ediyorum, sanırım bu gün bir arkadaşımı daha kaybettim. Dilerimki yokluğumla birlikte kaderi açılırda, oda mutluluğa erişir ..
ohlin Bayan Üye 10 Şub 2012 #190 ---> İtiraf Edin İtiraf : kuzenime küfür etmeyi ben öğrettim pişmanım çok pişmanım hep bana küfür ediyor..
---> İtiraf Edin İtiraf : kuzenime küfür etmeyi ben öğrettim pişmanım çok pişmanım hep bana küfür ediyor..
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 15 Şub 2012 #192 ---> İtiraf Edin itiraf ediyorum dağınık ve sorunlu bir üyeyim hahaha
eslem61 Bayan Üye 16 Şub 2012 #195 ---> İtiraf Edin itiraf ediyorum ; Beni nekadar kızdırsada onu çok seviyorum
Alemdar* Kayıtlı Üye 16 Şub 2012 #196 ---> İtiraf Edin itiraf ediyorumki ; 14şubatta gece boğazdan gecerken yaktım bi sigara bu sefer gelmedin hiç aklıma
---> İtiraf Edin itiraf ediyorumki ; 14şubatta gece boğazdan gecerken yaktım bi sigara bu sefer gelmedin hiç aklıma
'Gülümse :D Prenses 18 Şub 2012 #200 ---> İtiraf Edin itiraf ediyorum; dün gece ojeyi halıya döktüm siyah siyah güzel duruoo