İstiklal Caddesi' nde Patlama.. 5 Ölü, 20 Yaralı !

Heulwen

Kayıtlı Üye
SON DAKİKA | Taksim'de Patlama Meydana Geldi

İstanbul İstiklal Caddesi'nde patlama yaşandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Patlamada 2 kişinin öldüğü ölenlerden birinin canlı bomba olduğu belirtiliyor. 20 kişinin de yaralı olduğu belirtiliyor.

İstiklal Caddesi'nde saat 11.00 sıralarında bir patlama meydana geldi.

Polis, caddede geniş güvenlik önlemi alırken çok sayıda ambulans sevk edildi.

GİRİŞLER KAPATILDI

Galatasaray Meydanı'ndan ve Taksim Meydanı'ndan caddeye girişler kapatıldı.

Saldırgan veya saldırganların burada olabileceği yönündeki ihbarın üzerine polis ara sokaklarda da çalışma başlattı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILIYOR

Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevkedildi. Polis, caddeyi giriş-çıkışlara kapatırken, patlamanın meydana geldiği alanı güvenlik çemberi içine aldı. Haseki hastanesine 1'i ağır 5 yaralı getirildi.

1458378922057.jpg

1458378670739.jpg

Ölü sayısının 4'e yükseldiği belirtildi.

12.07 - ölü sayısı 4'e yükseldi. 3'ü ağır 20 yaralı var. saldırganın daha kalabalık bir yere giderken bombanın yanlışlıkla o noktada patladığı iddaa ediliyor. (Habertürk)

12.12 - 1'i ağır 5 kişi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2'si ağır 10 yaralı
Şişli Etfal Eğitim ve Hastanesi'ne, 2 yaralı ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ise 3 kişi getirildi. (DHA)

12.17 - Nişantaşı'nda patlama meydana geldiği yönündeki iddaları İstanbul Valisi yalanladı. (Habertürk)

12.21 - Ölü sayısı 5'e yükseldi. (Habertürk)

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> SON DAKİKA | Taksim'de Patlama Meydana Geldi

19-mart-2016-taksim-patlaması_1005842.jpg

Allah rahmet eylesin ölenlere yaralılara da şifa versin..

Daha bu sabah dedim kahvaltıda istanbulda patlama olacak diye.
Yeter artık cidden.

Ruhunuz şâd olsun..

Allah terörü yapan destekleyen hepsini kahretsin ya , yine masum insanları katlediyorlar dışarı adım atmaya korkar hale geldik.

Baska bir yere giderken orada kendini patlatmak zorunda kalmış diye bir iddia var.
Bir canlı bomba daha varmış o kaçmış bu canlı bombanın dikkat dağıtmak amaçlı erken bir saatte kendini patlattigi yönünde bir iddia var , inşallah doğru değildir bu iddialar..

Allah vatanimizi milletimizi korusun.

Allah rahmet eylesi

Allah Rahmet eylesin.
Halk nefret kusuyor artık, ne desek boş.

Allah sonumuzu hayırlara vesil etsin.

12.07 - ölü sayısı 4'e yükseldi. 3'ü ağır 20 yaralı var. saldırganın daha kalabalık bir yere giderken bombanın yanlışlıkla o noktada patladığı iddaa ediliyor. (Habertürk)

12.12 - 1'i ağır 5 kişi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2'si ağır 10 yaralı
Şişli Etfal Eğitim ve Hastanesi'ne, 2 yaralı ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ise 3 kişi getirildi. (DHA)

12.17 - Nişantaşı'nda patlama meydana geldiği yönündeki iddaları İstanbul Valisi yalanladı. (Habertürk)

12.21 - Ölü sayısı 5'e yükseldi. (Habertürk)

Yazık çok yazık vefat edenlere Allah rahmet eylesin
Allah yaralılara şifa versin
Bir tanidigim vardı orada çalışan yüreğim agzıma geldi birşey oldu diye

nedir bu terörist ırktan çektiğimiz?
o leş bedenleriniz için çoluk çocuk yaşlı genç dinlemeden kaç can aldınız be vatan hainleri?
2 gün sonra da nevruz adı altında patlayan bombaları kutlayacak bunlar, zafer naraları atacaklar.
SOYSUZLAR!

İlk başta vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah'dan Rahmet diliyorum , mekanları cennet olsun.

Şunu da belirtmeliyim ; herkes bilmelidir ki VATAN'ımız Suriye , Irak vb. ülkeler gibi asla ve asla parçalanmayacaktır.Gerekirse son kanımıza kadar savaşır bu toprakları koruruz ama asla bu vatanıda bu topraklarıda 3-5 değil 3 milyar olsa yine o çakallara , hainlere bırakmayız.

Bir olursak tok oluruz , Bölünürsek yok oluruz.

---> İstiklal Caddesi' nde Patlama.. 5 Ölü, 20 Yaralı !

Tüm ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin.

Allahım sen ülkemizin sonunu hayır eyle.

Ayrımcılık yapmadığımız için geldi bunlar başımıza

Allah rahmet etsin deyip günlük hayatımıza devam ettiğimiz sürece hiçbir şey değişmeyecek.
Yanlış anlamayın, forumdaki hiç kimseyi doğrudan suçlamıyorum. Elbette, ölenlerin aileleri varken biz daha dış kapının dış mandalı konumundayız. Ve onlar da bir şey yapmıyorlar.
Ama, yapmadığımız, hesap sormadığımız müddetçe de, bu iş bitmeyecek. Buna inanın. Bana inanın, vatan diye kutsallık atfettiğimiz soyut şeyden çok daha değerli insan hayatı. Çünkü insan olmazsa, orası vatan olmaz. Toprak parçası olur.
Dolayısıyla, Allah ölenlere rahmet eylesin, devletimize zeval vermesin demek çözüm değil. Çünkü içeriden çürüyoruz.

Benim sevdiğim kişi Ankara'da yaşıyor. Manyak gibi telefona atlıyorum her defasında. Şu an haberi yok sınavda olduğu için, ama duyduğu anda, bu sefer o endişelenecek benim için.

Neden? Bir tane ruh hastasının başkan olacağım diye tutturması yüzünden.

Kimsenin hayalleri için ölmek zorunda değilim. Bir istatistik olmak zorunda değilim. Değiliz.

Yayın yasağı getirildi

Öte yandan, Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde düzenlenen terör saldırısıyla ilgili geçici yayın yasağı getirildi.

Soruşturmayı 5 savcı yürütecek

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısına ilişkin soruşturma başlattı. Başsavcılığın, terör saldırısı üzerine başlattığı soruşturmayı, Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nda görevli 5 savcı yürütecek.

Başsavcı Hadi Salihoğlu da saldırının meydana geldiği Beyoğlu Kaymakamlığı önüne gelerek, bilgi aldı.

Allah rahmet eylesin...

Can Guvenligimiz Allah'a Emanet...
Nerede basimiza ne gelecek bilmiyoruz..

MİT uyuyor mu ???!

Yeter artik ya... Sabir tasi olsa catlar....

En acilinden pkk destek veren milletvekillerinin dokunulmazligi kaldirilmali..
Pesinden devlet kadrosunda olan tum pkk yandaslari temizlenmeli...
Pkk kaynaklarina el konulmali... Maddi destek veren hesaplar bloke edilmeli..
Gerekirse vatandasliktan cikatilmali... Ya da İdam cezasi getirilmeli...

Vatan , millet , bayrak , ozgurluk sevdasi olan hic kimse susmasin artik...

Ulke kan agliyor.... Ecdadin kemikleri sizliyor...

Biz bizi bugunlere getiren aziz sehitlerimiz ve gazilerimizin eneklerini uç kirisluk pisliklere birakamayiz... Bir seyler yapilmali ya...

Patliyorum resmen... Alcam elime bayragi yuruyecem terorun ustune dogru eminim ki benim gibi vatanperver herkes gelir pesimden..

Allah rahmet etsin ölenlere.

Yayın yasağı ve sansür olaylarının cılkı çıktı artık.

Önlem alma alma, olaydan sonra sansürleme yap.

Nefret ediyorum, nefretimi gün geçtikçe daha çok besliyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri