![]() |
![]() |
Sorunun cevabı açık ve net.0 tolerans ilkesine ters düşen bir durum var.(Milan örneğini verme bu talimat o yıl koyuldu çünkü.)Bu rahatsızlıkta TFF ye iletildi sizde buna rağmen gitmeyi istediniz son çare olarakta TFF Uefanın blöf yada gerçekte olacak olan bir tehtidiyle sizi geri çekti.Neden blöf diyorum Milli takımın durumu FİFAyı bağlar diye biliyorum.Fifanın alacağı kararla milli takım kupalardan men edilir.Neden gerçekte olan diyorum UEFA CL ve Avrupa liginde türk takımlarını almayabilir.
Ulaşan belgelerlede gerekli yaptırım uygulanabilirdi.Etik kurulunun raporundan bir bölüm okuduğunda nelerin olduğu ortadaydı. ama Hala diğer belgeleri beklemek bir sonraki adımda iddaname bir sonraki adımda ilk mahkeme bir sonraki adımda mahkeme sonucunu beklemeye kadar gider ki TFF nin amacıda budur.Açıkcası sizi düşürmek istemiyorlar.Yada bir ceza uygulamak istemiyorlar yapamıyorlar çünkü.Çok klişe bir örnek olmaya basladı ama Juventus küme düşürülürken mahkeme sonucunu mu beklediler.ki yıllar sonra sonuclandı o dava geçen aylarda.Neden Fenerbahçe diyorsun.Sizin daha maçlarınız baslamadı hiç bir uygulama yok ama Besiktas ve Trabzonun durumları farklı.Maç yaptılar o aşamada bizi çekmeleri demek ceza almamız demekti.Ama siz daha hiç birşey yapmamısken aslında sizi olası bir faciadan korudular.İlerde bizdede sorun çıkarsa ki o zaman şu durumun değerini anlarsınız.xD Ama bir diğer açıklamaya bakıyorum Beşiktaş iyi niyetli bulundu.Bu kadar absürt bir açıklama daha olamaz.Adama cennetin kapılarınıda açmışlar mı diye sorarlar :Ç UEFA gibi ciddi bir kurum amellere göre mi karar veriyor.Hiç inandırıcı olmayan bir açıklama.Bu durumda iki sonuc çıkar.Ya gerçekten suçsuzlar ortada birşey yok yada ön elemelerde maç yaptığımız için herhangi bir sorun olmadı.Ama her iki durumdada TFF Beşiktaş iyi niyetlidir sözünün yalan olduğunu değiştirmez.Bundan ötürü ben TFF ye güvenmiyorum.Göz önünde Feneri kurtarma çabalarınıda görmüyor değilim.Eğer suçumuz varsa bizide düşürsünler bu kadar kirlenmiş bir ligde af filan beni tatmin etmez.Kulupler çıkıp kimse düşmesin diyor sırf ligin marka değeriymiş havuzmuş dini imanları para olmuş.
Koyulastırdığım yeri görmezden geliyorum.O açıklamayı emre b. duyduğumda gülmüştüm.Çok ucuza kaçan bir açıklamaydı.Birde ingilteredeki kendi ırkcılık davasından örnek verip iyice s.çmıştı. UEFA Yunanlılarıda sevmiyormuş o zaman.Çünkü onlardanda iki takım gitti.xDTabi bu demek değil ki Avrupalıların bize bakıs acısı olumlu yönde elbette değil.Ama tutup onu buna bağlamak ben s..tım tüyü nereye dikeyim.(Cem yılmaz tipleme.) :Ç
Kırmızıyla çizdiğim yer yönetiminizin asıl amacıdır.O yüzden tedbirli düşmek istiyorlar eğer suçsuzsam haklarımı alırım ama suçluysam biyıl kaybetmemiş olurum cezamı çekiyorum demeye çalişiyolar.Yazılı olarak düşmek için başvursalar ya.Ama ne olacak ilerde olaki bir aklanmada hak talep edemeyecekler biliyorlar.Sen kovmuyorsun ben istifa ediyoruma çeviriyorlar.Ama tarafsız kişiler malesef bunu yemiyor.xD
Son olarak cumhurbaskanın o cümlesine değineyim.Bu ülkede en kaliteli marka bir spor kulubüyse bundan utanmaları gerekir.
İsrailin en büyük markası haifa amerikanın en iyi markası LAA mı ?
Hem futbol hemde ülke olarak böyle yönetilmeyi hakediyoruz.
Ulan varya güldürdün aksam aksam.xDTamam akın hıhı okey bueno va bene :Ç
Niye zorunuza gidiyor ki?2006 yılında Yıldırım demirören aynısını söylemedi mi?Yavru sivasmışız da , zavallıymışızda,çok geçmişe gitmeyin 3 yıl öncesine gidin,he bu arada bizim olayda taraftar anadolu takımı için söylüyor ki deplasmanda çoğunun sivaslı olduğu yerde,sizin ise başkanınız söylüyor bu da başka fark...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.