İstifası kabul edilmedi !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'de yönetim, Başkanvekili Nihat Özdemir'in istifasını kabul etmedi.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulunun bugün yaptığı toplantıda, başkanvekili Nihat Özdemir'in istifası kabul edilmedi.

Yönetim kurulunun Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp binasında gerçekleştirdiği toplantıda alınan kararla, Özdemir'in istifasının kabul edilmediği açıklandı.

Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe Futbol Takımı'nı UEFA Şampiyonlar Ligi'nden men eden kararının ardından yaşanan gelişmeler sırasında istifa ettiğini açıklamıştı.

---> İstifası kabul edilmedi !

Şu süreçte hiçbir faydası dokunmadı

Kabul edilse daha iyi olurdu..

Fazla duygusal yaklaşmıcan bu işlerde

Bak ali koç'a bizi bank asya'da oynamaya ikna etti adam xD
O cümleleri söylerken Ali Koç'unda gözleri doldu.xD
Ayrıca ikna etmedi bildiğin alıştırdı düşeceğinizi o da biliyor.:Ç
Ek bir parantez Bank Asyada oynamak için resmi başvurunuz yok biliyorsundur umarım :pp

O cümleleri söylerken Ali Koç'unda gözleri doldu.xD
Ayrıca ikna etmedi bildiğin alıştırdı düşeceğinizi o da biliyor.:Ç
Ek bir parantez Bank Asyada oynamak için resmi başvurunuz yok biliyorsundur umarım :pp

Hayır düşürmeyeceklerini bildigi için yapıyor bunları. O da biliyor ligde kalitenin azalacagını. Nitekim anadolu kulüpleri bastırıyor Fener düşmesin diye. Ek bir parantez de benden. Sizinde kupa iadesi hala resmiyet kazanmadı. Bu işler böyle bildigin gibi :pp

Hayır düşürmeyeceklerini bildigi için yapıyor bunları. O da biliyor ligde kalitenin azalacagını. Nitekim anadolu kulüpleri bastırıyor Fener düşmesin diye. Ek bir parantez de benden. Sizinde kupa iadesi hala resmiyet kazanmadı. Bu işler böyle bildigin gibi :pp
Düşürmeyeceklerini bilse adam neden göndersin.xD
Türkiyenin en büyük takımına sahip çıkacak 25 30 milyoncuk gibi küçük bir meblayı aralarında toplayıp verecek zengin fenerbahçeli iş adamları kalmadı mı ?
Kupa zaten sembolik iade edilir.Metin Keçeli kupayı verdikleri gün resmi açıklama yaptık dedi .şuandada kulüpte özel bir odadaymıs.
Yani "alo mehmet ben demirören bak sana emanet gönderiyorum kapıdan alırsın." türünde bir olay yok olamaz yani.xD
Ayrıca o kupa federasyona verilse başına iş gelebilirdi.malum ali koçla nihat özdemir fedarasyondan çıkmıyordu.:Ç

Düşürmeyeceklerini bilse adam neden göndersin.xD
Türkiyenin en büyük takımına sahip çıkacak 25 30 milyoncuk gibi küçük bir meblayı aralarında toplayıp verecek zengin fenerbahçeli iş adamları kalmadı mı ?
Kupa zaten sembolik iade edilir.Metin Keçeli kupayı verdikleri gün resmi açıklama yaptık dedi .şuandada kulüpte özel bir odadaymıs.
Yani "alo mehmet ben demirören bak sana emanet gönderiyorum kapıdan alırsın." türünde bir olay yok olamaz yani.xD
Ayrıca o kupa federasyona verilse başına iş gelebilirdi.malum ali koçla nihat özdemir fedarasyondan çıkmıyordu.:Ç

Çünkü bugüne kadar Fenerbahçe'den ekmek kazananlar bugün kılını kıpırdatmıyor. Türk futbolunu bu hukuksuz ortamda ateşe atıyor. Madem öyle madem bir şey varki ortada avrupaya gidemiyoruz ligde işimiz ne? İş adamları degil hesaba göre her taraftar 1$ verse kulübün bugüne kadar olan zararı kapatılıyor. Kupa iadesi evet sembolik ama nasıl sembolik? Gidip vereceksin kupayı. Ama aklanana kadar budur sembolik olan. Ama o kupanın federasyona teslimiyeti olmalıydı lafta kaldı. Neyse 5 dakikalık işmiş zaten kupayı iade etmeniz öyle açıklanıyor. beş dakikada beşiktaş dedikleri bu olsa gerek xD

Çünkü bugüne kadar Fenerbahçe'den ekmek kazananlar bugün kılını kıpırdatmıyor. Türk futbolunu bu hukuksuz ortamda ateşe atıyor. Madem öyle madem bir şey varki ortada avrupaya gidemiyoruz ligde işimiz ne? İş adamları degil hesaba göre her taraftar 1$ verse kulübün bugüne kadar olan zararı kapatılıyor. Kupa iadesi evet sembolik ama nasıl sembolik? Gidip vereceksin kupayı. Ama aklanana kadar budur sembolik olan. Ama o kupanın federasyona teslimiyeti olmalıydı lafta kaldı. Neyse 5 dakikalık işmiş zaten kupayı iade etmeniz öyle açıklanıyor. beş dakikada beşiktaş dedikleri bu olsa gerek xD
Sorunda o zaten.Sizin ligdende düşmeniz gerekiyor.Ama düşürmüyorlar düşüremiyorlar işlerine gelmiyor siz buna şükredeceğinize birde yüzsüzlük yapıp CL ye neden göndermedi diyorsunuz.Ula adamlar aldıda onlar mı göndermedi.xD 1 $ olayında aklıma bir diyalog geldi.
Volkan Demirel : ........35 milyon taraftarı olan takım
Gazeteciler: hahahaha ( gülüşmeler )
Volkan Demirel: Dimi hocam ( Aykut kocaman'a dönerek :Ç )

Lafta kalmadı diyorum yazıda kaldı asıl lafta kalan sizin bizi düşürün açıklamalarınız oldu.xD
Kupayı İade Ediyoruz
Buyur yazıda gördüğn gibi iade edildi.Yani kupanın nerede durduğu önemli değil sizde bir açıklama yapın bakalım bank asya liginde oynamaya karar verdik diye o zaman görürüm blöflerinizi.:Ç
Kupa iade edilmedi haberini yapanlarda amacları belli olan kişiler.İç güveysi gittiği ailenin gazetesinde genel müdürlük yapan Ercan saatçinin gazetesi :Ç

İşte işine gelmiyor. Ama sonucu belli olmayan davada uefa yetkilisine boyun eğebiliyor. Taraftar sayısı hiç önemli degil şimdi ne alaka o muhabbetle bu muhabbet xD İşin para kısmı sorun degil kulüp için maneviyat kısmına bakılıyor artık. Taraftar kartla 1 günde %5lik zarar karşılandı. Bizim bildigimiz ve sizin de bildiginiz böyle iade degildi :) Hatta anlatılmak istenen de bu degildi. Güzel uyarlanmış bir şeydi sadece. Bugün aynısını bizim yönetim yapsa uefa tavrı bu olmazdı. Ama iyi yönetilemedik. Ayrıca bizde resmi başvuru olmamasına ragmen TFF toplanıyor hayır kabul edilmedi düşme isteginiz diyor. Buda her şeyi açıklamıyor mu xD Sonra ali koç kabul edilse iyi olurdu diyor

Benim niye işime gelmesin.Aydınlar değilmiydi canlı yayında fener için yaptıklarımı söylesem imasında bulunup nihat özdemiri rezil eden,Aydınlar değilmiydi nihat özdemir ve ali koçun yol çizelgesini uyduğunu ima eden.Ama işe uefa girince tekere çomak sokmak gibi oluyor sizi düşürmeyen,hiç bir karar almayan sözde tarafsız olduğunu söyleyen adam tü kaka oluyor.xD
Kemal belginin sorusu:TFF şike ve teşvik konusuyla ilgili kararları adli mercilerin son eylemlerinden son çalişmalarından sonra verecek belliki peki bundan sonra lig fikstürünü spor toto teşkilatı,haftalık maç cezalarını adalet bakanlığı mı verecek ?
Yani Şike yapılıp yapılmadığına adalet bakanlığı değil tff karar verecek.Davanın bitimini beklemeye gerek yok.Şike yapıldığını onlarda biliyor.ellerinden geldiğince oyalıyor topu dava sonucuna atıyor sizler gibi.xD Ama elin oğlu geliyor Fenerbahçenin büyüklüğü hazırladığım raporun altına attığım imza kadardır diyor sonra tff yede faxlıyor.:Ç Şu uefanın iyi niyeti yalanına da inanmadın değil mi :Ç Biz iyi niyete göre gidiyorsak Trabzon neye göre gidiyor.Yada siz kupa iadesi yapsaydınız ne kadar iyi niyetliler ligimizde size de yer mi var diyeceklerdi.xD
Süreci yönetemeyen Aydınlar.Gerçi onuda yöneten sizlerdiniz.:Ç Kabul edilmedi diye bi açıklama okumadım.TFF'den Açıklama bundan ibaret açıklama.Bizi düşürün demişsiniz adamlar yazılı talep istemiş sizinkilerde bu söz konusu değil demişsiniz.Asıl açıklayıcı olan bu kısım.xD
kanka kupayı karagümrüğe veremiyonuzmu :D
Gupa veremiyoz ama liginize fenerbahçeyi göndereceğiz gabul mü :Ç

Benim niye işime gelmesin.Aydınlar değilmiydi canlı yayında fener için yaptıklarımı söylesem imasında bulunup nihat özdemiri rezil eden,Aydınlar değilmiydi nihat özdemir ve ali koçun yol çizelgesini uyduğunu ima eden.Ama işe uefa girince tekere çomak sokmak gibi oluyor sizi düşürmeyen,hiç bir karar almayan sözde tarafsız olduğunu söyleyen adam tü kaka oluyor.xD
Kemal belginin sorusu:TFF şike ve teşvik konusuyla ilgili kararları adli mercilerin son eylemlerinden son çalişmalarından sonra verecek belliki peki bundan sonra lig fikstürünü spor toto teşkilatı,haftalık maç cezalarını adalet bakanlığı mı verecek ?
Yani Şike yapılıp yapılmadığına adalet bakanlığı değil tff karar verecek.Davanın bitimini beklemeye gerek yok.Şike yapıldığını onlarda biliyor.ellerinden geldiğince oyalıyor topu dava sonucuna atıyor sizler gibi.xD Ama elin oğlu geliyor Fenerbahçenin büyüklüğü hazırladığım raporun altına attığım imza kadardır diyor sonra tff yede faxlıyor.:Ç Şu uefanın iyi niyeti yalanına da inanmadın değil mi :Ç Biz iyi niyete göre gidiyorsak Trabzon neye göre gidiyor.Yada siz kupa iadesi yapsaydınız ne kadar iyi niyetliler ligimizde size de yer mi var diyeceklerdi.xD
Süreci yönetemeyen Aydınlar.Gerçi onuda yöneten sizlerdiniz.:Ç Kabul edilmedi diye bi açıklama okumadım.TFF'den Açıklama bundan ibaret açıklama.Bizi düşürün demişsiniz adamlar yazılı talep istemiş sizinkilerde bu söz konusu değil demişsiniz.Asıl açıklayıcı olan bu kısım.xD

Şimdi şu asıl soru. Biz neden şampiyonlar ligine gitmedik madem avrupada yokuz ligde neden varız? Hala savcılıktan TFF ye ulaşmayan belgeler var. Elbette TFF son kararı verecek ama neye dayanarak verecek hukuki belgelere dayanarak. Sonuçlanmayan bir davada elbetteki alınacak karar hukuksuzluga yol açar. Bizim sorumuz neden Fenerbahçe. UEFA bu konuda evet katı ama davada adı geçen diger takımlara yasak gelmedigi gibi kulüp başkanı nın olan cezası da ortadan kaldırılıyor. Belki göze battıgımızdan belki büyüklügümüzden siz karar verin. Bizim suçumuz daha büyük diye bir şey yok çünkü ortada. Soruşturma içindeki tüm kulüpler şike den yargılanıyor suçlar eşit. UEFA yetkilisinin tehditinden korkup Türk futbolunu ateşin içine atıyorlar. Çünkü biz Türküz yapmışızdır böyle bakılıyor olaylara avrupada. Biz bugün düşmek istiyoruz çünkü lig ortasında aleyhimize bir kararla ikinci şoku yaşamak istemiyorz, her gittigimiz stadda küfürlere maruz kalmak istemiyoruz. Avrupada yoksak ligde olmamamızında manası yok. Türk futbolu yönetilemiyor, Aydınlar bu görev için yetersiz. Biliyoruz ki bugün 1. lige düşsek yine yükselicez yine Fenerbahçe degerini kaybetmeyecek ama lig kalitesi düşecek. Herkes bunun farkında başbakanından cumhurbaşkanına. Gül çıkıyor Fenerbahçe Türkiye'nin en kaliteli markası diyor. Ama bu degerleri koruyamıyoruz. Birimiz degil hepimiz gidelim diyemiyoruz. Neyse bende düşme taraftarıyım bir an önce karar çıksında geceleri rahat uyuyabilelim

Ne saçma iştir ya istifanın kabulu mü olur ? İstifa edersin sonrada gidersin, onur kırıcı bir durum. Adam gitmek istiyor bırakmıyorlar, ne güzel ağlıyordu ekranda çok büyük işler yaptu bu süreçte o yüzden bırakmak istemiyorlar galiba xD

Başbakanla Somali ziyareti sonrası istifasıda manidar.gitmek isteyenin yolu açık olsun.

Şimdi şu asıl soru. Biz neden şampiyonlar ligine gitmedik madem avrupada yokuz ligde neden varız? Hala savcılıktan TFF ye ulaşmayan belgeler var. Elbette TFF son kararı verecek ama neye dayanarak verecek hukuki belgelere dayanarak. Sonuçlanmayan bir davada elbetteki alınacak karar hukuksuzluga yol açar. Bizim sorumuz neden Fenerbahçe. UEFA bu konuda evet katı ama davada adı geçen diger takımlara yasak gelmedigi gibi kulüp başkanı nın olan cezası da ortadan kaldırılıyor. Belki göze battıgımızdan belki büyüklügümüzden siz karar verin. Bizim suçumuz daha büyük diye bir şey yok çünkü ortada. Soruşturma içindeki tüm kulüpler şike den yargılanıyor suçlar eşit. UEFA yetkilisinin tehditinden korkup Türk futbolunu ateşin içine atıyorlar. Çünkü biz Türküz yapmışızdır böyle bakılıyor olaylara avrupada. Biz bugün düşmek istiyoruz çünkü lig ortasında aleyhimize bir kararla ikinci şoku yaşamak istemiyorz, her gittigimiz stadda küfürlere maruz kalmak istemiyoruz. Avrupada yoksak ligde olmamamızında manası yok. Türk futbolu yönetilemiyor, Aydınlar bu görev için yetersiz. Biliyoruz ki bugün 1. lige düşsek yine yükselicez yine Fenerbahçe degerini kaybetmeyecek ama lig kalitesi düşecek. Herkes bunun farkında başbakanından cumhurbaşkanına. Gül çıkıyor Fenerbahçe Türkiye'nin en kaliteli markası diyor. Ama bu degerleri koruyamıyoruz. Birimiz degil hepimiz gidelim diyemiyoruz. Neyse bende düşme taraftarıyım bir an önce karar çıksında geceleri rahat uyuyabilelim
Sorunun cevabı açık ve net.0 tolerans ilkesine ters düşen bir durum var.(Milan örneğini verme bu talimat o yıl koyuldu çünkü.)Bu rahatsızlıkta TFF ye iletildi sizde buna rağmen gitmeyi istediniz son çare olarakta TFF Uefanın blöf yada gerçekte olacak olan bir tehtidiyle sizi geri çekti.Neden blöf diyorum Milli takımın durumu FİFAyı bağlar diye biliyorum.Fifanın alacağı kararla milli takım kupalardan men edilir.Neden gerçekte olan diyorum UEFA CL ve Avrupa liginde türk takımlarını almayabilir.
Ulaşan belgelerlede gerekli yaptırım uygulanabilirdi.Etik kurulunun raporundan bir bölüm okuduğunda nelerin olduğu ortadaydı. ama Hala diğer belgeleri beklemek bir sonraki adımda iddaname bir sonraki adımda ilk mahkeme bir sonraki adımda mahkeme sonucunu beklemeye kadar gider ki TFF nin amacıda budur.Açıkcası sizi düşürmek istemiyorlar.Yada bir ceza uygulamak istemiyorlar yapamıyorlar çünkü.Çok klişe bir örnek olmaya basladı ama Juventus küme düşürülürken mahkeme sonucunu mu beklediler.ki yıllar sonra sonuclandı o dava geçen aylarda.Neden Fenerbahçe diyorsun.Sizin daha maçlarınız baslamadı hiç bir uygulama yok ama Besiktas ve Trabzonun durumları farklı.Maç yaptılar o aşamada bizi çekmeleri demek ceza almamız demekti.Ama siz daha hiç birşey yapmamısken aslında sizi olası bir faciadan korudular.İlerde bizdede sorun çıkarsa ki o zaman şu durumun değerini anlarsınız.xD Ama bir diğer açıklamaya bakıyorum Beşiktaş iyi niyetli bulundu.Bu kadar absürt bir açıklama daha olamaz.Adama cennetin kapılarınıda açmışlar mı diye sorarlar :Ç UEFA gibi ciddi bir kurum amellere göre mi karar veriyor.Hiç inandırıcı olmayan bir açıklama.Bu durumda iki sonuc çıkar.Ya gerçekten suçsuzlar ortada birşey yok yada ön elemelerde maç yaptığımız için herhangi bir sorun olmadı.Ama her iki durumdada TFF Beşiktaş iyi niyetlidir sözünün yalan olduğunu değiştirmez.Bundan ötürü ben TFF ye güvenmiyorum.Göz önünde Feneri kurtarma çabalarınıda görmüyor değilim.Eğer suçumuz varsa bizide düşürsünler bu kadar kirlenmiş bir ligde af filan beni tatmin etmez.Kulupler çıkıp kimse düşmesin diyor sırf ligin marka değeriymiş havuzmuş dini imanları para olmuş.
Koyulastırdığım yeri görmezden geliyorum.O açıklamayı emre b. duyduğumda gülmüştüm.Çok ucuza kaçan bir açıklamaydı.Birde ingilteredeki kendi ırkcılık davasından örnek verip iyice s.çmıştı. UEFA Yunanlılarıda sevmiyormuş o zaman.Çünkü onlardanda iki takım gitti.xDTabi bu demek değil ki Avrupalıların bize bakıs acısı olumlu yönde elbette değil.Ama tutup onu buna bağlamak ben s..tım tüyü nereye dikeyim.(Cem yılmaz tipleme.) :Ç
Kırmızıyla çizdiğim yer yönetiminizin asıl amacıdır.O yüzden tedbirli düşmek istiyorlar eğer suçsuzsam haklarımı alırım ama suçluysam biyıl kaybetmemiş olurum cezamı çekiyorum demeye çalişiyolar.Yazılı olarak düşmek için başvursalar ya.Ama ne olacak ilerde olaki bir aklanmada hak talep edemeyecekler biliyorlar.Sen kovmuyorsun ben istifa ediyoruma çeviriyorlar.Ama tarafsız kişiler malesef bunu yemiyor.xD
Son olarak cumhurbaskanın o cümlesine değineyim.Bu ülkede en kaliteli marka bir spor kulubüyse bundan utanmaları gerekir.
İsrailin en büyük markası haifa amerikanın en iyi markası LAA mı ?
Hem futbol hemde ülke olarak böyle yönetilmeyi hakediyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri