İstek dersler..(herseyden sorabilirsiniz)

---> İstek dersler..(herseyden sorabilirsiniz)

Uzman Jandarma 2000 yılından itibaren çıkmış bütün sorular ve çözümlü cevapları bulabilirmisin :)

Sağol beyza ama bunlar öss soruları neyse yinede emeğin için teşekkürler .)

Çarpım Sembolü Özellikler ve Öss de çıkmış 5 veya 10 soru :)

tşk.ler şimdiden bulursan çok güzel olur bulamazsanda canın sağolsun :)

kasalar ve monitörlerle ilgili 10 sayfalık yazılı dökümana ihtiyacım var
yardımcı olursanız sevinirim _?

dönem ödevim !!!!

Bu Kacıncı Donem Odevıdır Sorarım Sana Adam Akıllı Soyle Isım Var dıye acele etmeye gerek yok.!

2 dönem ödevim :S bi corel vardı birde bu zaten ikisi bir bütün bunu bulucam kendi el yazımla yazıcam el yazısı istiyor hoca sanki bir tane dönev ödevi almak zorundayız tmm o zamn dönev edevi dğeill sadece bu konuda yardım istiyorum sanki olanaksız bi istekte bulundum elinizde varsa paylaşın yani yoksa bulurum ben corel i de buldum 100 sayfa birine atim bu forumda paylaşın dedim kimseden ses çıkmadı

ayrıca freehand vardı birde onun benim ödevim olmadığını söylemiştim

2 dönem ödevim :S bi corel vardı birde bu zaten ikisi bir bütün bunu bulucam kendi el yazımla yazıcam el yazısı istiyor hoca sanki bir tane dönev ödevi almak zorundayız tmm o zamn dönev edevi dğeill sadece bu konuda yardım istiyorum sanki olanaksız bi istekte bulundum elinizde varsa paylaşın yani yoksa bulurum ben corel i de buldum 100 sayfa birine atim bu forumda paylaşın dedim kimseden ses çıkmadı

ayrıca freehand vardı birde onun benim ödevim olmadığını söylemiştim

hahaha valla kafam karıştı,ne diyeyim bilemiyorum :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri