İşte Gösterimi Yasak OLan FiLmLer..

---> İşte Gösterimi Yasak OLan FiLmLer..

xDxD
Ben tırstım acaip.. bu film Regan'ı anlatıo :11:
bide bunun the excorcism of emily rose versiyonu var yanlıs hatırlamıosam 1989 yapımı fln xD onda da 19 yasndaki kızın seytn cıkarma ayinini anlatıo ama o daha cok dnsel acıdan ele alms x) onu da beğendm :11:

Komedi Türlerine Koyacaksın Bu Şeytanlı,Cinli Filmleri.xD
Sıra 4.Sıradakinde.Bu Konu Sürekli Güncel Kalır.xD

Hiti bayağı yüksekmiş sahi :)

Ne de olsa biz Türkler severiz yasakları xD

4- The Last House on the Left (30 yılı aşkındır yasaklı)
Bu Film 2009 Yılında Bizlere Farklı Bir Lezzette Sunulmuş.1972 de Yasaklanan Film İle 2009 daki Filmi de İzledim.
2009 dakinin Farkı Biraz Daha Hafifletilmiş ve Senaryoda Ufak çAplı Değişiklikler oLmus.72 Yılında Çekilen Filmin Yasaklanması Kararı Yerinde Olmus.Sadistçe Öldürmeler,Kızları Acı İçinde Öldürürken Tecavüz Etmeler vs vs..
1972 dekini Değilde 2009 Yapımı Olanı Tavsiye Ederim.Diğerinde Fazlaca Açık Görüntü Var borno İzlediğinizi Düşünebilirsiniz.xD

+rep.

Bulabildiklerimizi arkadaşla izlicez. Merak ettim şimdi çatlarım. xD

+

1. Filim;

1- Cannibal holocaust(tüm dünyada gösterimi yasak)

Filmdeki katliam sahnelerini çok gerçekçi bulan bazı izleyiciler oyuncuların gerçekten öldürülmüş olabileceğini düşünmüşler, bu yüzdende yönetmene cinayet soruşturması açılmış. Deodato filmde rol icabı öldürülen oyuncuları bulup canlı olarak mahkeme heyetine gösterince cinayet davası düşmüş tabii. xD

Birde bu var;

Dünyanın "en kötü şöhretli" filmi ünvanını taşıyan 'Cannibal Holocaust' 50'nin üzerinde ülkede yasaklanarak bu alanda bir rekora imza attı. Bunu kesin izlicem.hahaha

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri