İşte Galatasaray'ın rakibi

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmeleri belli oldu.

Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, İspanyol devi Real Madrid ile eşleşti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçları 2 ve 3 Nisan, rövanş maçları ise 9 ve 10 Nisan tarihlerinde oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmeleri şöyle:

Malaga (İspanya)-Borussia Dortmund (Almanya)
Real Madrid (İspanya)-Galatasaray
Paris Saint-Germain (Fransa)-Barcelona (İspanya)
Bayern Münih (Almanya)-Juventus (İtalya)

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final kuraları, 12 Nisan'da çekilecek. Yarı final ilk maçları 23 ve 24 Nisan'da, rövanşları ise 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Final maçı ise 25 Mayıs'ta İngiltere'nin başkenti Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanacak.

---> İşte Galatasaray'ın rakibi

Galatasaray, Benzema, Ronaldo, Di Maria, Mesut, Modric, Xabi Alonso, Coentrao, Ramos, Varane, Arbeloa yı durdurursa turu geçer.

çekilebilecek en talihsiz kura ..madrid çok formda..ama futbol sahada kazanılıyor

şimdiye kadar iyi takımlarla eşleşti sonunda duvara tosladı.

Ronaldo 5 - 0 Galatasaray :M

Allah'ım Görmek İstemiyorum Olacak Skoru

Bizi Böyle Yicekler :164:

Sonuc sahada bellı olur genclerr...Biz değil miydik Real Madrid'i en iyi zamanında sahaya gömüp SÜPER KUPA'yı alan.....Ben inanıyorum bu takım Madrid'i öyle ya da böyle eleyecek...Bu iş yürek işi, onların Ronaldo'su, Mesut'u varsa bizim de BURAK'ımız, SELÇUK'umuz var....

Sonuc sahada bellı olur genclerr...Biz değil miydik Real Madrid'i en iyi zamanında sahaya gömüp SÜPER KUPA'yı alan.....Ben inanıyorum bu takım Madrid'i öyle ya da böyle eleyecek...Bu iş yürek işi, onların Ronaldo'su, Mesut'u varsa bizim de BURAK'ımız, SELÇUK'umuz var....

Öyle Ama Yine de ;

Bizi Böyle Yicekler :164:

:15306_o_nee_1::15306_o_nee_1:

Adamın Şekle Bakın ya

601482_473987279341059_1661842795_n.jpg

Gecen sene cok kötü durumdakı chelsanın neler yaptıgını unutmayın derımm...

+

Jose Mourinho: ''Bu eşleşmeye kolay diyen futboldan anlamayandır. Karşımızda Drogba, Sneijder, Selçuk, Burak, Hamit ve en önemlisi Terim olacak.''

Aadam haklıı

Gecen sene cok kötü durumdakı chelsanın neler yaptıgını unutmayın derımm...

+

Jose Mourinho: ''Bu eşleşmeye kolay diyen futboldan anlamayandır. Karşımızda Drogba, Sneijder, Selçuk, Burak, Hamit ve en önemlisi Terim olacak.''

Aadam haklıı

Evet Haklısın Chelsinin Bayrn Maçını Alması Gerçekten Zor Olarak görülüyordu.
O Zaman Bir Yorum Yapmıştım Byrn Kendi Sahasında İyi Oynayacak Ama Chelsi Alacak Demiştim Öyle Doğmuştu İçime ve Öyle de Oldu :)
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] hatırlar bu sözümü :) Bu kadar Olur Diye Söylemişti.

Doğru Zamanında Yenmediğimiz Yıkmadığımız Takım Yoktu. Barca olsun Madrid olsun :R

Fatih'in Aslanları Üstesinden Gelecektir yaa :D

:3dgxk: Tempooo Cimbom Tempooo Taraftarın Arkandaaa :3dgxk:

Evet Haklısın Chelsinin Bayrn Maçını Alması Gerçekten Zor Olarak görülüyordu.
O Zaman Bir Yorum Yapmıştım Byrn Kendi Sahasında İyi Oynayacak Ama Chelsi Alacak Demiştim Öyle Doğmuştu İçime ve Öyle de Oldu :)
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] hatırlar bu sözümü :) Bu kadar Olur Diye Söylemişti.

Doğru Zamanında Yenmediğimiz Yıkmadığımız Takım Yoktu. Barca olsun Madrid olsun :R

Fatih'in Aslanları Üstesinden Gelecektir yaa :D

:3dgxk: Tempooo Cimbom Tempooo Taraftarın Arkandaaa :3dgxk:

:3dgxk:

GALATASARAY bitti demeden bitmez....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri