işte beklenen an benim resimlerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haa Yanimda Dangerla Ozkanda Var Ilk Konuyu Gordugumde Pc Yi Kirmaya Kalktim Zor Tuttular Bidaha Olmasin Pls:) Askim Seviom Seni Bilion Can Guvenliginiz Icin Beni Fazla Sinir Etmeyin:d

can güvenliğim olduğu için koymam aşkım :D hehe ama nasıl olmuş ya ağlamaz asprük amacıyla yazdı bence kötü bişi yuk relax ;) aşkımsın danger özkan beğendinismi zeki bi kızın kanını verdiler beynime ondan bu olanlar :D:11:

Diesel Cok Merak Ettiysen Gel Benim Yanima Ben Sana Gosteririm Resmini Eylulun Fazla Merak Iyi Deildir Abim ;) Birazda Aklin Varsa Merak Ettigin Kisilere Dikkat Et !!!! Bu Arada Birdahada Resim Koy Diye Usteleyen Olursa 3 Gun Ban !!!

Dostum.. Bizde Kardes Dedigimiz Insanin Cıktıgı Veya Karisina Bakmak Yakismaz.. Beni O Insanlardan Görmen Acikcasi Üzdü.. Ben Bunu Oyundada Belirttim Burdada Belirtiyorum Ben Dayima Sizin Mutlulugunuzdan Mutlu Olan Birisiyim. Ayrica Bana Abim fiLan Diyede Konusmassan iyi oLur..

1 Kısı Daha YAzarSa Konu Kapıcam:)) OKe HeRSeY Sakadan Ibaret Zaten KımSeDe Yazmasın PLs...!

Valla Ben Dicegimi Dedim Baskada Laf Solemem Ozaman Cok Merakliyim Diye Atlamican Herseye Bende Sana O Gozle Bakmicam Sonucta Ben Seni Tanimam Burda Kimsin Nesin Bilmem ....bu Arada Ben Herkese Abicim Derim;)

Konu Locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri