işte 34 foto ile benum hayatum :D

DeLY_JoJUK

Kayıtlı Üye
OnemlI not:asagida yer alan calisma kendi ozgun kurgulamam olup, bu senaryoda yer alan kisi, kurulus ve olaylarin gercekle bir ilgisi yoktur...

34 fotografta ISte benIm hayatim:

1-) dogdugum zaman miniminnacik ama sevimli bir cocuktum:
14ye.jpg

2-) sonra biraz daha buyudum ve daha sevimli bir cocuk oldum:
28zp.jpg

3-) eee, insanoglu bu; buyumesi, gelismesi bitmiyor. bu yuzden ben yine biraz daha buyudum ve daha da sevimli bir cocuk oldum:
35jd1.jpg

4-) fakat buyudukce biraz yaramaz bir cocuk oldum. fazla yaramazlik yapmayayim diye annem beni sik sik duvara asardi; ben de misafirlerin ayak altinda dolasamaz; sehpalara, kanepelere tirmanamaz, vazolari filan kiramazdim. boylece herkes cok rahat ederdi:
48wk.jpg

5-) Iste size yaptigim ve annemin cok kizdigi yaramazliklarimdan biri... annem cok kizmisti bu yaramazligima, ama ne yapayim? hava cok sicakti; dus almak istemistim, boyum da sadece klozete yetmisti:
55dv.jpg

6-) bu olaydan sonra annem beni iyice yikamis ve kurumam icin ipe asmisti:
65ji.jpg

7-) bizimkomsu zaten cok temizlik sever bir kadindi; eline ne gecerse yikardi. yikarken de omo kullanirdi. hatta karsi komsumuzun oglu michael agabey vardi. komsu onun biraz fazla kirli oldugunu dusundu bir gun ve yine omo kullanarak yikadi. oglan bembeyaz oldu, eski siyahligindan eser kalmadi. Simdi michael agabey buyudu, unlu bir sanatci oldu. her konserinde komsuna "allah razi olsun" diye tesekkur eder:
73hq.jpg

:cool:Iste bu da benim babam. o zamanlar yasliydi ama deli-dolu bir adamdi. fotografta da gorebileceginiz gibi annem babamin gozlerindeki o guzelim ifadeye vurulmus ve yildirim nikahiyla evlenmisler
86io.jpg

9-) babamin av meraki vardi, yalniz biraz sakardi. Ustelik bir de talihsizdi de... bir gun ormana babamla beraber ayi avlamaya gitmistik, ama asagidaki fotografta gordugunuz gibi ayiyi bu halde yakalayinca ayi, bunu namus meselesi yapti ve babamin tufegini elinden kaptigi gibi bayir asagi kovalamaya basladi
98pu.jpg

10-) yine bir gun babamla geyik avlamaya gitmistik ormana, fakat geyik babamdan daha akilli cikti... babam surekli kendi kendine "allah allah, bu geyik simdi buradaydi, nereye gitti?" diye sorup dur
100rp.jpg

11-) sonra asagida gordugunuz gibi geyik, babami yakaladi ve babamin arabasina bagladigi gibi, babami goturup karakola teslim etti. Ustelik utanmaz geyik, karakolda bir de polislere "boyle adamlara avcilik yaptirmayin kardesim, avciligin da bir sani serefi var" dedi. zaten babam da o gunden sonra avciligi birakti:
119ad.jpg

12-) ne yazik ki annemin elimde bir fotografi kalmamis, ama annemin komsusu Sehrazettin yenge bize sik sik oturmaya gelirdi. nasil olduysa onun bir fotografi kalmis bende. gordugunuz gibi Sehrazettin yenge, susune duskun bir kadindi
126eu.jpg

13-) kucukken hayvanlari ve ozellikle kopekleri cok severdim. sik sik yan komsumuzun kopegiyle oynar, onun yemegini paylasirdim. fakat yan komsumuz ben onlarin kopeginin yiyecegini silip supuruyorum diye babama sikayete gelince babam da bana bir kopek aldi
131xm.jpg

14-) yeni kopegimi cok seviyordum. hatta ona piyano calmayi bile ogretmistim. aksamlari sik sik onun caldigi "sabuha cok beklettin, birakip gitme dedim, insafsiz sabuhaaaaaaaaaa" sarkisini dinler ve mutlu olurduk:
147vy.jpg

15-) fakat bir gun talihsiz bir tesaduf oldu. annemin halasi ruksaniye hanim, kopegimizi gezdirmeye cikardigi zaman kopegimiz ruksaniye halanin oturdugu sandalyenin altina girmek gafletinde bulunmus. asagidaki fotograf, sandalyenin kirilmadan ve kopegimizin ezilmeden bir iki dakika once cekilen fotografidir:
158wo.gif

16-) kopegin olumu uzerine ben cok uzulunce babam bana yeni bir kopek aldi. fakat bu kopek de biraz efemine cikti. Ustelik sik sik annemin giysilerini giymeye baslayinca annem kopegi evden kovdu:
166hr.jpg

17-) hayvansiz kalmayalim diye bu sefer evimize bir kedi aldik. fakat bu kedi de bir gun evde otururken televizyonda bir amca gordu ve: "ah ulan ah, boyle adamlara sunuculuk yaptirilan bir ulkede yasanir mi beaaaa" diyerek intihar etti:
170ii.jpg

1:cool:sonra yillar gecti. Ilkogretimimi basariyla tamamladiktan sonra liseye basladim. liseye ilk basladigim gunu hicbir zaman unutamam: en yakin arkadasim mulayim filhakika ile takim elbiselerimizi giyip hemen fotografciya kosmus ve artist gibi pozlar vermistik:
188nl.jpg

19-) fakat lise gunlerimin baslarda cok iyi gectigi soylenemez. zayif, siska ve urkek olmamdan yararlanan cocuklar her gun beni dovuyorlar, elimden harcligimi aliyorlardi. ben de bunun uzerine bir vucut gelistirme salonuna gittim ve her gun calismaya basladim:
191fo.jpg

20-) bu arada benim zavalli halimi duyan ve arkadasim mulayim filhakika'yi dolayli yoldan taniyan mafya babasi tapir pamir, "gelsin, onu bizim ceteye alalim, ilim irfan ogretelim" demis:
208zb.jpg

21-) ben de bunun uzerine ceteye girdim ve okul yillarim boyunca bana satasmaya kimse cesaret edemedi. asagidaki fotografta arkadaslarimla olumsuzlestirdigim bir ani goruyorsunuz
216sh.jpg

22-) ve iste o unutulmaz an: hayatimin kadini Sehriye tellikipcak ile karsilastigim gun. fakat cok kisa surdu bu evlilik nedense. 3 yil evli kaldiktan sonra bosandik:
226jr.jpg

23-) bu bosanmanin nedenlerinden biri de karimda kompleks olmasiydi sanirim... her seyin en buyugune sahip olmak istiyordu. bu yuzden gittigimiz mobilyacilarda filan cok sikinti cekiyorduk. hadi yine dev mobilyalar filan bulabiliyorduk ama bu mobilyalar evin kapisindan sigmayinca duvarlari filan yiktirmamiz hic de hos olmuyordu:
232qc.jpg

24-) hatta esyalar evimize rahat sigsin diye eviminizin tavanini yiktirdigimiz bir gunun gecesinde evimize bir goktasi bile dustu. bereket versin ki; o anda disardaydik:
245zl.jpg

25-) aslinda karimdan bosandiktan sonra cok mutlu olmam gerekirdi; cunku artik utuyu, camasiri ben yapmiyor, bulasiklari ben yikamiyordum ama yine de bir garip hissettim kendimi. dustugum bosluktan kurtulmak icin kendimi ickiye verdim. her gun iciyor, nereyi bulursam orada sizip kaliyordum:
259rk.jpg

26-) fakat zamanla icki yuzunden halusinasyonlar gormeye baslayinca doktora gitme vakti geldigine karar verdim
265ho.gif

27-) doktorum bir gun ickiyi azaltmami yoksa olecegimi soyledi. gunde yalnizca bir kadeh icki icebilecegimi soyleyince fotografta gordugunuz gibi ben de gunde yalnizca bir kadeh icki icmeye basladi
279dz.jpg

2:cool:Icimdeki boslugu doldurabilmek icin yeni arayislar icine girmistim bile: Once boga gurescisi olmaya karar verdim, fakat sansima her turlu yaratikla guresmeme ragmen hic bogayla guresemedim
285wo.jpg

29-) bir yabanci dil kursuna yazilayim dedim ancak kurs arkadaslarim fazlasiyla garip ve gurultucu kisilerdi. bu yuzden kursu da biraktim
297hy.jpg

30-) sonra bir yuzme havuzu isletmeye karar verdim ama fazla musteri olmayinca onu da biraktim:
309tz.jpg

31-) ve bir gun: hayatimin icadi bilgisayarla tanistim... Ilk baslarda acemilikten dolayi epey bir bilgisayar parcaladim ama sonra bu isin uzmani oldum:
315ln.jpg

32-) artik bilgisayarsiz yapamiyordum, bende delice bir tutku olmustu bilgisayar. hic basindan kalkmamam gerekiyordu, hicbir sey icin kalkmamam... hep basinda olmaliydim:
328ea.jpg

33-) Ustelik bir de bilgisayarda forumlarla tanismistim. hele bir tanesi vardi ki; o bambaskaydi: dusler forumu... surekli o forumu dusunuyordum; kim hangi konu basligini acmis, kim konulara nasil cevap vermis, niye cevap vermis; ben hangi konuyu yazacagim, su konuyu nasil islesem forumda? hep dusler forumunu dusunuyordum... fakat yine bir gun foruma yazacagim yaziyi dusunurken dalginlikla bir adamin ceketine ellerimi kurulayinca adam beni fena benzetti ve "bekle burada, tabancimi alip geleyim, seni gebertecegim" dedi:
330qh.jpg

the end hadi gozunuz aydin kisa kisa yazdim )

canım benim ya çok güzel olmuş valla zevkle okudum
çok güzel resimler seçmişsin
işte ben buna emek derim
rep kardeşim ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri