İstanbullular güne karla başladı

meto22

Kayıtlı Üye
İstanbul güne karla başladı. Sabah saaatlerinde başlayan kar İstanbulluları hazırlıksız yakaladı.İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren özellikle şehrin yüksek kesimlerinde kar yağışı görüldü. İstanbul'da vatandaşlar sabaha kar yağışıyla uyandı. Sabah saatlerinde rüzgarın da etkisiyle tipi şeklinde görülen kar, sürücülere zor anlar yaşattı. E-5 ve E-6 Karayolunda yoğun kar yağışı nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan şehirde Büyükşehir ekipleri de karla mücadele çalışmalarına başladı.

AKŞAM KAR ETKİSİNİ ARTIRACAK

Öte yandan Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürü MustafaYıldırım, İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren lokal olarak başlayan karla karışık yağmur ve kar yağışının, öğlen saatlerinde etkisini kaybedeceğini, akşam ise yeniden başlayacağını bildirdi.

HAFTA SONU HAVA DAHA DA SOĞUYACAK

Yıldırım, yaptığı açıklamada, İstanbul genelinde etkili bir kar yağışı beklemediklerini, karla karışık yağmur ve kar yağışının özellikle İstanbul Boğaz çevresi ve Anadolu yakasında süreceğini kaydetti."Lokal olarak başlayan karla karışık yağmur ve kar yağışı öğlen etkisini kaybedecek, akşam yeniden başlayacak" diyen Yıldırım, hafif kar yağışının yarın da Anadolu yakasında süreceğini söyledi. Yıldırım, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarının bugün en düşük 1, en yüksek 4, yarın da en düşük 1, en yüksek 6 olacağını belirtti. Kuvvetli poyrazın İstanbul'da etkisini kaybettiğini belirten Yıldırım, bu hafta sonu İstanbul'da daha soğuk bir hava beklentisi olduğunu bildirdi.

13.02.2008
 
yaaw sabah bi kaltım mümkün mü yola çıkmak arabanın üzerinde karları temizle onu yap bunu yap derken işe 1 saat geç kaldım :)

istanbulda zaten yollara 1 bardak su boşaltın trafik kitlensin.

Kardaki yağdığındaki durumu zaten tahmin etmişsinizdir.
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst