---> İstanbullular Fan Club
..istanbuldan cikali tam 38 yila yaklasti,son 38 yilda ne kadarda degisti istanbulum.Bazen yatagima uzandigim zaman istanbulu dusunurum cocuklugumda bir ara ciraklik yapmistim,kartaldan sirkeciye giderdim,sabah trene binerdik o zaman komurlu lokomotifler vardi,haydarpasa garindan vapura binerdik birinci ve ikinci mevkiler vardi biz tabi ikinci siniftik,yine o zaman vapurlarda eskiydi kimileri de komurle calisiyorlardi,haydarpasa garinda vapura binmek icin kapilarin acilmasini beklerdik,vapur iskeleden acilinca karsimiza sahane bir manzara cikardi, gulhane parki,topkapi sarayi,ince uzun minareleriyle camiler,ilahi bir gorunus verirdi,dolmabahce stadinin uzerinde yan yatmis bir kibrit kutusu gibi hilton oteli vardi en yuksek bina oydu o zamanlar.,
...sonra cografyasi bozuldu istanbulun bir yigin gok delen yapildi sehir tas yigini haline geldi,tasi topragi altindir diye anadolu istanbulu isgal etti, ama olsun varsin ne kadar degisirse degissin o benim istanbulum seni hala seviyorum ve ozluyorum istanbulum.