İştahın mı Yok Gel

---> İştahın mı Yok Gel

Herkes bööög yapmış bende bakmadım))

Yorumlardan sonra tırsıklığımdan açamadım seni yargısız infaz etmek istiyorum kesspırrrr :p

Merak ediyorum ama bakmicam xD

Akilli insanlarin halleri baska oluyor :) maalesef ki ilk bakan ben oldugum icin uyaran olmadi ama ben hemen uyardim bakmayin diye. :) akli olan bakmaz
Ban sebebi boyle bi konu :)

---> İştahın mı Yok Gel

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] naptin yesile bu kadar xD

---> İştahın mı Yok Gel

Görmez olaydım. :M

Sana hak :M

Akilli insanlarin halleri baska oluyor :) maalesef ki ilk bakan ben oldugum icin uyaran olmadi ama ben hemen uyardim bakmayin diye. :) akli olan bakmaz

xD

Bencede bakmadigin icin sukur et :)
Casper elime gecse :) geberticem Onu :)

Gebert bakalım :M

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] naptin yesile bu kadar xD

Ben ne yapcam. Meraklı Melahat işte xD

---> İştahın mı Yok Gel

Ben Baktim Ama Pc Yavas Oldugu Icin Cok Ucur Kurtuldum

Igrenccccccccc

---> İştahın mı Yok Gel

Sen rahat durmuyorsun şekerim kimbilir nasıl birşeydir o :R

---> İştahın mı Yok Gel

Belkide senin iştahını açardı bi deneseydin xD

ama çok merak ediyorum yok yok ben bakmıcam xD inat ettim

İyi :M

az biraz ip ucu versene bizim gibi cesaretsizlere hehe Casperı banlamayalım acı çektirerek yavaş yvaş onu imha edelim ne dersin xD

---> İştahın mı Yok Gel

az biraz ip ucu versene bizim gibi cesaretsizlere hehe Casperı banlamayalım acı çektirerek yavaş yvaş onu imha edelim ne dersin xD

Jokerin yerini biri doldurmasi gerek demi ama? :)
Ya azicik bise zaten :) Onu desem izlemis gibi olursun.

Bir kadin var karni cok ac galiba :) adam burnunu Kagit mendile siliyo ve Atiyo vee.... Kadin... Iste gerisi cok igrenc.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri