İsrail camileri bile vuruyor;(

~¨PuMa¨~

Bayan Üye
İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanı hız kesmeden devam ediyor. Üniversiteleri bile füze bombardımanına tutan İsrail'in son hedefi ise camiler.

Yaptıkları açıklamalarda sadece Hamas'ın askeri karargahlarını vurduklarını belirten İsrail tarafı, bu sözleri yalanlarmışcasına sivil hedefleri de vurmaya devam ediyor.

Üniversiteleri bile füze bombardımanına tutan İsrail'in son hedefi ise camiler. Camilerde ibadetlerini yapmaya çalışan insanlar, ne olduğu bile anlamadan yoğun ateş altında hayatlarını kaybediyor.

BİR HAMASLI KOMUTANIN EVİ VURULDU: 4 ÖLÜ, 20 YARALI


İsrail'in Gazze'de düzenlediği hava saldırısında Hamas'ın silahlı kanadından bir komutanın evinin vurulduğu, saldırıda komutanın ailesinden 4 kişinin öldüğü bildirildi.

Hamas yetkilileri, komutanın evinin yıkıldığı saldırıda 20 kişinin de yaralandığını kaydetti.

Evi vurulan Hamaslı komutan Mahir Zakut'un saldırı sırasında evde olmadığı belirtildi.

İSRAİL GENELKURMAY BAŞKAN YARDIMCISI DAN HAREL: GAZZE'DE HAMAS'A AİT HİÇBİR BİNA AYAKTA KALMAYACAK

İsrail Genelkurmay Başkan Yardımcısı Dan Harel, İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği operasyonlarının sonunda burada Hamas'a ait hiçbir binanın ayakta kalmayacağını söyledi.

Yediot Aharonot gazetesinin Ynet sitesine göre, Dan Harel, "Operasyondan sonra Gazze'de Hamas'a ait hiçbir bina ayakta kalmayacak. Bu operasyon öncekilerden farklı. Çıtayı çok yükselttik ve bu yönde ilerliyoruz" dedi.

"Sadece teröristleri ve roketatarlarını vurmuyoruz" diyen Harel, "Hamas hükümetinin tamamını da vurduklarını", "hedeflerinde resmi binalar ile güvenlik güçlerinin bulunduğunu, tüm olan bitenin sorumlusu olarak Hamas'ı gördüklerini ve farklı kolları arasında ayrım yapmadıklarını" söyledi.

"Savaşın başında olduklarını, önlerinde daha zorlusunun bulunduğunu ve buna hazırlıklı olmaları gerektiğini" ifade eden Harel, "Gazze Şeridi'nde oyunun kurallarını değiştirmek istiyoruz" dedi.

İsrail'in hava saldırılarında Gazze Şeridi'nde 300'den fazla Filistinli hayatını kaybetti.

BEYAZ SARAY: "HAMAS SÜREKLİ BİR ATEŞKESİ KABUL ETMELİ"

Beyaz Saray, İsrail'in üç gündür Gazze'ye düzenlediği ve 300'den fazla Filistinlinin öldüğü hava saldırılarının ardından, Hamas'ın İsrail'e roket saldırılarını durdurması ve kalıcı bir ateşkesi kabul etmesi gerektiği açıklaması yaptı.

Beyaz Saray sözcüsü Gordon Jhondroe, şiddetin durması için Hamas'ın İsrail'e roket saldırılarını durdurması gerektiğini ifade etti.

Jhondroe, "Hamas sürekli ve sürdürülebilir bir ateşkese uymayı kabul etmeli. Bu bütün tarafların üzerinde çalışması gereken ve ABD'nin de üzerinde çalıştığı bir hedef" dedi.

-İRAN, FİLİSTİN İÇİN DİPLOMATİK GİRİŞİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İran, İsrail'in Gazze Şeridi'nde Filistinlilere yönelik saldırılarını durdurmak amacıyla bölgesel ve uluslararası kuruluşlar nezdinde girişimlerini sürdürüyor.

İran Dışişleri Bakanı Manuçehr Mutteki, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, İslam Konferansı Teşkilatı (İKT) Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu ve Arap Birliği Genel Sekreteri Amr Musa ile telefonla yaptığı görüşmede İsrail saldırılarının durdurulması konularını görüştü.

Mutteki, "Uluslararası toplumun İsrail'in işlediği cinayetleri kınamasını ve yeni saldırıların önlenmesi için harekete geçmesini" istedi.

Gazze Şeridi'nde daha fazla can kaybı olmaması için tüm bölgesel ve uluslararası kuruluşları göreve çağıran Mutteki, yaralıların tedavisi dahil Filistinlilere her türlü insani yardımı yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Ban Ki-mun da İsrail'in Filistinlilere karşı düzenlediği saldırılardan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, saldırıların durdurulması ve ateşkes sağlanması için İsrailli yetkililerle görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.

İsrail'in masum ve savunmasız sivil Filistinlileri katletmesini sert bir dille kınayan İhsanoğlu ise İKT'nin acil toplanması için üye ülkelerle görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Amr Musa da konuşmasında, Arap ülkelerinin toplantı ve konuşmanın ötesinde ciddi kararlar alması gerektiğini belirtti.

Ban Ki-mun, İhsanoğlu ve Amr Musa'nın, Filistin halkına insani yardımlarından dolayı İran'a teşekkür ettikleri belirtildi.

İHA-AA




Bugün haberlerde bu haberi görünce çok üzüldüm ve çok sinirlendim nasıl insan bunlar vicdansız kalpsizin tekiler taşlaşmış yürekleri nasıl bu manzara karşısında bu kadar duyarsız olabiliyorlar yazık gerçekten çok yazık

Ne diyim Allah kahretsin hak yerini bulsun bu yaptıkları yanlarına kalmaz Allah hesabını sorsun inş. bu kadar insanın ahını aldılar yerde kalmayacak elbet...

Halimize ne kadar şükretsek azdır herkes yılbaşı telaşındayken kardeşlerimiz kafamıza ne zaman bomba düşücek endişesinde ailesini düşünenler çocuklarını düşünen anneler :19::19::19::19:

bu dünya kafirlerin cenneti müslümanların cehennemi..

öteki dünya müslümanların cenneti kafirlerin cehennemi olacak inş...
:91::91::91::91::91:

öLÜRKEN ÇOCUGUNU TESELLİ EDEN FİLİSTİNLİ BİR ANNE


 
Son düzenleme:
Yaşasın Büyük Orta Doğu Projemiz

Yaşasın Eşbaşkanlık Yapan BAŞBAKANIMIZ

Yaşasın Diyarbakırımız:eek:
 
vurur abı vurur
alır destekcılerını arkasına vurur

1 mılyon tane adamla nasıl basa cıkılamıyosa
destekcısı olmasın sıkıyosa yapsın bunları
 
bendede o kadar güçlü istihbarat olsa bende vururdum..

bende o kadar zengin olsam bende vururdum..

benimde siyonist bir amacım olsa bende vururdum...

benimde arkamda amerika olsa bende vrurudum..

benimde ortadoğunun jandarmalığını yaptıracak bir maşam olsa bende vururdum :eek:
 
Son düzenleme:
ıstıhbarat fılan hıkaye akın
destegı saglayan amerıka
amerıka bı bıraksın destegını
sap gıbı ortada kalırlar
1 mılyon tane adam tukursek bogulurlar
mossadı kım beslıyor amerıka degıl mı
amerıka olmasın bır HİÇler onlar HİÇ
 
bildiğinle kal kardeşim ben dünyada en zengini yahudiler bilirim

en güçlü istihbaratıda sırasıyla mossad,cıa,kgb,mit diye bilirim
 
Kanka Bakın Durum Ap Açık Ortada Afedersınız Ama Herkes Möl Möl Bakıyor Orda Musluman KARDESLERIMIZ Can Verırken Kimse tınlamıyor...
Bununda Cezası Yakında Kesılecektır...
 
zalimin zulmü varsa,zulüm gören mazlumun ALLAH'ı var...


israil ve amerika yıllar öncesinden belirlediği hedeflere doğru ilerliyor... müslümanları katletmek,türklüğü ve müslümanlığı ortadan kaldrımak başlıca hedeflerinden...her neyse..

içler acısı olan durum şudur...
türk-arap-çinli- vs.. hiç farketmez...müslüman müslümanın kardeşi değilmidir_?
dinimizde,,kardeşin açken sen tok mu yatmalısın_?

birey olarak bir müslüman kardeşimiz zor durumdayken,Allah bize yardımına koşun emrini verirken,,ülkelerce,binlerce,milyonlarca müslüman kardeşimizin gördüğü zulm karşısında eli kolu bağlı oturmak,,rabbimin nasıl bir azabına dahil eder bizleri bilmem....

şuna her zaman inanırım ki...
dünyadaki bütün müslümanlar birlik ve beraberlik sağlayıp bir araya gelebilse,,en güçlü topluluk olacaktır...hele birde buna bizim TÜRK kanımız dahil olunca...
ne kıçı kırık israil,,ne pislik yuvası amerika böyle güçlü bir beraberliği yok edemezdi...!!

ama amerikada biliyor tabii işini..
bu zulümler başlamadan önce,amerika tüm müslümanları bu vurdumduymazlığa hazır hale getirdi zaten....
basit oyunlarla,,tüm dünya müslümanlarıyla beraber,,bu zulümlere göz yumacak kıvama getirdi bizi öncelerden...

biz sadece...vahh vahh tühh tühh diyelim.
biz sadece.. Allah yardımcıları olsun la yetinelim..
biz sadece... yazıkk demekle kalalım...

ÇÖZÜM,BİRLİK VE BERABERLİKTEDİR..!
 
Bunuda ba$bakana bagLadin ya akın

sana artik cidden sözüm yok..

ba$bakanin parmagi olsa 12 tır dolusu İlac ve Gıda Yardimi Yola cikmaz ;)

Katil İsrail

Gercekten Tam bi katliam yapiyor ve kimse buna dur demiyor ..

ALLAH'ından buLsunlar.
 
Tayyip mi istemiş ordan nasıl bir anlam çıkardın öyle:160:

Benim Kastetmek istediğim Sadece Kendi Sözleriylede Bu Projeye Destek Verdiği...

TIR konusuna Gelince Senin Gibilerin Gözünü Boyamak içindir..:)
 
Biz kullarının ki öfke geldiğinde aklının gittiği, şükrü terk ettiğimizde isyanın geldiği, çıkmaz sokaklarda yolunu yitirdiği aciz kullarız. Vehmin ellerinde perme perişan olduğumuz yetmezmiş gibi günde kırk bin yalanı, günahı heybelerimize doldurup yollara düşmüşüz. Gittiğimiz bütün yollar dikenli, girift, karanlık. Işıklarımız sönmüş, deniz yürekli ulular gitmiş gelmeyesi. Kalakalmışız bir başımıza, göz yaşlarımızla... Öfkeden, hasetten, riyadan uçurumlar inşa etmişiz düşülesi. Issız vadilere düşmüşüz gidilmeyesi. Rüzgar tersinden tersinden esiyor. Sokaklar, caddeler, evler öfke kusuyor gülümseyen yüzlere. Törpülenmiş merhametin beyaz eli. Yüreğimiz titriyor acıdan ve ihanetten,

RABBİM...
ZALİMLERE VERDİGİN MÜHLETİ KUDRETİNLE BİTİR.. FIRSAT VER KARDEŞLERİME...VE ONLER İÇİN SADECE DUALAR EDEBİLEN BİZLERİ BAGİŞLA... YOLUNDA BİZLEREDE ŞEHADET NASİBET....
 
lrken333ok2yn1.jpg


bu fotoğraflaraa bakıLınca ağLamamak mümkünmü:(.. ALLAH ım sen yardım et fiListinLiLere :( arkadaşLar onLara yardım edemiyorsak biLe onLarın haLini qördükce üzüLeLim ağlayaLım ki ağLadığımız göz yaşLarı israiLLerin kafasına kurşun gbi döküLsün... hiç bir şey yapamıorsak bnu yapaLım onLar bizim kardeşimiz
 
Son düzenleme:
lrken333ok2yn1.jpg


bu fotoğraflaraa bakıLınca ağLamamak mümkünmü:(.. ALLAH ım sen yardım et fiListinLiLere :( arkadaşLar onLara yardım edemiyorsak biLe onLarın haLini qördükce üzüLeLim ağlayaLım ki ağLadığımız göz yaşLarı israiLLerin kafasına kurşun gbi döküLsün... hiç bir şey yapamıorsak bnu yapaLım onLar bizim kardeşimiz

HAKİkaten bu fotoqraF... :'(
Allah kahretsin bu zaLimleri..
qün yüzü qörmesnler..
dua edelm hiçbişey yapamıyosak... kardeşLermzn ihtiyaçları vAr. .
 
Biz kullarının ki öfke geldiğinde aklının gittiği, şükrü terk ettiğimizde isyanın geldiği, çıkmaz sokaklarda yolunu yitirdiği aciz kullarız. Vehmin ellerinde perme perişan olduğumuz yetmezmiş gibi günde kırk bin yalanı, günahı heybelerimize doldurup yollara düşmüşüz. Gittiğimiz bütün yollar dikenli, girift, karanlık. Işıklarımız sönmüş, deniz yürekli ulular gitmiş gelmeyesi. Kalakalmışız bir başımıza, göz yaşlarımızla... Öfkeden, hasetten, riyadan uçurumlar inşa etmişiz düşülesi. Issız vadilere düşmüşüz gidilmeyesi. Rüzgar tersinden tersinden esiyor. Sokaklar, caddeler, evler öfke kusuyor gülümseyen yüzlere. Törpülenmiş merhametin beyaz eli. Yüreğimiz titriyor acıdan ve ihanetten,

RABBİM...
ZALİMLERE VERDİGİN MÜHLETİ KUDRETİNLE BİTİR.. FIRSAT VER KARDEŞLERİME...VE ONLER İÇİN SADECE DUALAR EDEBİLEN BİZLERİ BAGİŞLA... YOLUNDA BİZLEREDE ŞEHADET NASİBET....
Amin... Harika yazmışsın kardeşim... Hayran oldum bu yazına...
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst