XPeke
Kayıtlı Üye
---> İsminiz ilişkinizi etkiliyor
konu aşk meşk olunca hicbirsey inanmıyorum artık
Çok inanma bence
Çok inanma bence
Anladım ahh ahh aşkın gözü kör diye boşuna demiyorlar
Doğru insanı bulunca gözü kör olsun demezsin ama
Doğru insanı bul emi
bulursam dogru yanlıs bakmycam valla zamansız yasıyorum o yüzden zaman neler getirecek diyemiyorum alayına carpe diem ne cıkars bahtıma
İyisini bul inşallah
umarımm teşekkürler selin güzel dileklerin icin
S Ş: Gevezesiniz. En büyük zevkiniz konuşmak. Esiniz dinlemekten hoşlanmıyorsa yandınız. Eş değiştirmek zorundasınız. Çünkü konuşmak sizin için bir ihtiyaç. Hayatınızdaki her şey derli toplu olmalı. Uyumsuzluk ve karmaşadan nefret ediyorsunuz. Siz her şeyi kontrol etmek istiyorsunuz. Çok flört ediyorsunuz. Ama bir kere kalbinizi kaptırmaya görün dünyanın en sadik insani oluverirsiniz. Size uygun sevgili bulamazsanız iyi bir kitapla da idare edebilirsiniz.
Uzmanlar pek tutturamamış bu sefer
ortaya karışık yapmış evet.Hem iyi demiş hem birazcık kötü :3dth8:
Kötü bişey kardeşim kanımca benimde aynı. Siz ilişki yapmayın yalnızlıktan geberin diyo resmen
ortaya karışık yapmış evet.
Boşver knk ona mı kaldı bizim aşk hayatımız hakkında ahkam kesmek?
hehe aynen yürü git lennn diyesim geldi
C-Ç: Sosyallik paçalarınızdan akıyor. Siz flörtsüz duramazsınız. Sevgiliniz yandı her an yanınızda olmak zorunda Duygulu ve duyarlısınız. Biraz bencilsiniz ne ayıp sanki eşiniz sevgiliniz size tapmak zorunda!
Alakası yok iki yıldır kimseyle çıkmıyorum yalana bak.
Duygulu ve duyarlı olduğum doğrudur ve ayrıca ben ona tapıyorsam o da bana tapacak arkadaş !!
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] haha fazla tepki verdim ama külliyen yalan
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] bencede yalan yere kandırıyolar
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.