İri Göğüslere Bakmak Ömrü Uzatıyor!!

---> İri Göğüslere Bakmak Ömrü Uzatıyor!!

Yakında parayla göğüslerine baktıran kızlar çıkar, işi ticarete dökerler. Buraya çizıktırdım... "Ben yolumu bulayım, senin de gözün gönlün açılmakla birlikte ömründe uzasın" hesabı.

hahaha

Millet neyle ugraşacagını şaşırmış, dandik dundik şeyleri araştırır olmuş, bu araştırmanın kime ne faydası var sayın uzmanlar ?

bencede :R Melek Ablaya Katılıyorum

Merhaba. Sadece göğüslere değil de başka yerlerde ilave etsek bakmak için, olumlu katkısı olur mu, ömre ?.

Bugün Otobüsdekine 1 Dk Baksaydım

Ölümsüz Olurdum Heral :kopkop:

oo o zaman erkekler uzun yaşamanın sırrını keşfetmişler ) hadi iyisiniz beyler

Bence çok saçma e inandirci bi araştırma degil..

Resimde ki gibi elbiseli bakarsan ömrüm uzasin dersin kör olursun...
camaşirsiz bakim dersen Kalpten gider canindan olursun ....bunun neresi ömre bedel..

Hem taşıyana yazık degilmi kadın bel fırıtıgı olur korse takması lazim.., kocainin ömrünü uzaticam derken bel fitigi olcak..

Hem ayrıca hiçte estetik degil...buna birde anket sorunu eklseydiniz asli hanim sizce kac beden olmali die...Resimde ki bayana selamlar...

Bence çok saçma e inandirci bi araştırma degil..

Resimde ki gibi elbiseli bakarsan ömrüm uzasin dersin kör olursun...
camaşirsiz bakim dersen Kalpten gider canindan olursun ....bunun neresi ömre bedel..

Hem taşıyana yazık degilmi kadın bel fırıtıgı olur korse takması lazim.., kocainin ömrünü uzaticam derken bel fitigi olcak..

Hem ayrıca hiçte estetik degil...buna birde anket sorunu eklseydiniz asli hanim sizce kac beden olmali die...Resimde ki bayana selamlar...

Eceline Susamış Bi Cevap xD

Gaza Getirmek gibi olmasın ama

Terkedilme sebebi :kopkop:

Eceline Susamış Bi Cevap xD

Gaza Getirmek gibi olmasın ama

Terkedilme sebebi :kopkop:

Yok yok Terk edicek edilcek bi durum yok....ve eminim gazla clismiyor biraz şimartim bari...

ama ama bu araştirmayi teyid etmek için bi araştirmada bizim yapmamiz lazim...araştırma icin gönüllü konusumu acmak lazim )))

Yok yok Terk edicek edilcek bi durum yok....ve eminim gazla clismiyor biraz şimartim bari...

ama ama bu araştirmayi teyid etmek için bi araştirmada bizim yapmamiz lazim...araştırma icin gönüllü konusumu acmak lazim )))

bennn benn

kesinlikle ben

Gazi 408'im almiş belalim trip yapıyor çık cabuk o konudan yoksa birda giremezsin dior emir buyuk yerden ben yuvam dönim..

varsın ömrüm uzamasın..hiç ilgimi çekmiyor iriler..

Amanın yorumlara bak xD başka konu olsa bu kadar yorum yapmazsınız ha erkek milleti işte

çünkü ömrü uzatıyormuş [MENTION=10137]Hayal[/MENTION]...tamamen sağlık açısından bakıyoruz..:))

Şu konuya girmemek için büyük çaba harcamıştım taki semihin ve yiğitin yorumlarına kadar xD tmm tmm bende susuyorum şimdilik

Ben kaç gündür bu konuya girmek icin ne mucadeleler verdim..her seferine dondu kaldi..hele bugun 3 kere girim dedim 2 kere dondu 3.cudzor girdim birda da cikmam bananee yabirda giemezsem alala.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri