ıo - 2019

mortal00

Kayıtlı Üye
MV5BNmU4NTc0ZTgtNjliOC00NTM2LWE3NDktNGJiNzc2YzY3ZjA2XkEyXkFqcGdeQXVyNDg4NjY5OTQ@._V1_SY1000_CR0,0,675,1000_AL_.jpg

Yönetmen: Jonathan Helpert
Senaryo: Clay Jeter, Charles Spano, Will Basanta
Oyuncular: Margaret Qualley, Anthony Mackie, Danny Huston, Teagan Johnson
Ülke: ABD
Tür: Macera, Dram, Romantik, Bilim-Kurgu
IMDb: 4,7
Vizyon Tarihi: 18 Ocak 2019
Süre: 96 Dakika

Felaket sonrası Dünya'da yaşamda kalan son insanlardan bir tanesi olan Sam, Dünya'yı terk etmektense, insanların uyum sağlayıp hayatta kalmasının bir yolunu bulmaya çalışan genç bir bilim insanıdır. Fakat gezegeni terk ederek uzaktaki bir koloniye gidecek son mekiğin hareket saati yaklaşırken, hayatta kalan bir başka kişi, Micah sebebiyle Dünya'da kalma kararını sorgulamaya başlar. Sam'i zor bir karar beklemektedir: Micah ile giderek insanlığın geri kalanına katılıp yeni bir hayata mı başlayacak, yoksa kalıp Dünya'nın yaşaması için savaşacak mı?

Bu filmi bugün gördüm ve gerçekten merak uyandırdı. Umarım netflixin diğer bilim kurgu filmleri gibi değildir de izlemeye değer.

Dün izledim. Yani bu filmi izlerseniz size ne katar? Sanırım hiç bişey. Güzel bir konu, ama içi ve sonu boş bir yapım olmuş. Sizi heyecanlandıracak, yükseltecek bir an yok filmin içinde. Sonunu merak ede ede izledim, ama memnun kalamadım. Çok boş vaktiniz varsa izleyin. Ama bu film size bişey katmaz. Şuna da değineyim, Netflix film konusunda kendini geliştirmeye başladı. Ama henüz tam anlamıyla güzel diyebileceğim film yapamıyorlar. Buna benzer orijinal dizileri var ve bence onlar daha başarılı.

Dün izledim. Yani bu filmi izlerseniz size ne katar? Sanırım hiç bişey. Güzel bir konu, ama içi ve sonu boş bir yapım olmuş. Sizi heyecanlandıracak, yükseltecek bir an yok filmin içinde. Sonunu merak ede ede izledim, ama memnun kalamadım. Çok boş vaktiniz varsa izleyin. Ama bu film size bişey katmaz. Şuna da değineyim, Netflix film konusunda kendini geliştirmeye başladı. Ama henüz tam anlamıyla güzel diyebileceğim film yapamıyorlar. Buna benzer orijinal dizileri var ve bence onlar daha başarılı.

Artık umarım dediğin gibi filmleri de geliştirirler ve ağız tadıyla bilim kurgu filmi izleriz. Teşekkürler yorum için, vakit kaybetmeyeyim hiç öyleyse.

---> Cevap: ıo - 2019

Netflix'in oradan buradan parça parça al birleştir, dandik bilim-kurgu senaryolarından biri daha maalesef. İzlemeye değmeyecek bir yapım.
Şahsi görüşüm Netflix sinema işinde (bir kaç film dışında) kendini kanıtlayamadı. Böyle sözde orijinal senaryolardan film yapmaya devam ederlerse de işleri zor.

Netflix'in problemi, konuyu 120 dakikanın içine sığdırabilmek.
Netflix'in yapamadığı, senaryoyu sadeleştirerken, dolgunluğunu ayarlayamamak.
Dediğim gibi hemen hemen benzer konulara sahip orginal çok iyi dizileri var. Ama onlar detaylarıyla güzel. Olacak olacak.

---> Cevap: ıo - 2019

Netflix'in problemi, konuyu 120 dakikanın içine sığdırabilmek.
Netflix'in yapamadığı, senaryoyu sadeleştirerken, dolgunluğunu ayarlayamamak.
Dediğim gibi hemen hemen benzer konulara sahip orginal çok iyi dizileri var. Ama onlar detaylarıyla güzel. Olacak olacak.

Umarım olur. Olmazsa film işini çözmüş, dizi konusunda da iddialı olan Amazon gümbür gümbür geliyor çünkü arkadan. Netflix elindeki bazı yapımları da kaybederken şu sıralar, zirvedeki yerini kaptırabilir.

Cevap: ---> Cevap: ıo - 2019

Umarım olur. Olmazsa film işini çözmüş, dizi konusunda da iddialı olan Amazon gümbür gümbür geliyor çünkü arkadan. Netflix elindeki bazı yapımları da kaybederken şu sıralar, zirvedeki yerini kaptırabilir.

Önemli olan güzel işler izlettirmeleri. :) Yoksa Netflix batsa da olur. Yeter ki şov devam etsin...

Yok lan şaka şaka. O kadar para veriyoruz. Toplasınlar kendilerini.
3 kişiye 15TL'den satıyorum ben onu. Gelir kaynağımızdan olmayalım.

---> Cevap: ---> Cevap: ıo - 2019

Önemli olan güzel işler izlettirmeleri. :) Yoksa Netflix batsa da olur. Yeter ki şov devam etsin...

Yok lan şaka şaka. O kadar para veriyoruz. Toplasınlar kendilerini.
3 kişiye 15TL'den satıyorum ben onu. Gelir kaynağımızdan olmayalım.

Böyle bir cevap beklemiyordum. :D :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri