İntİhar Mi Cİnayet Mİ

SpeeD !

Banned
Bir Gün bir Adam ile karısı feci bir şekilde birbirine kızarlar Adam hayatından bıkmış bir şekilde kadına derki ben ken dimi öyle bir şekilde öldüreceğim ki beni sen öldürdün sanacaklar ve Adam kendini asar Polisler adamın kendini öldüğü odaya girer ve oda bomboştur tavanda asılı ip ve yerde saman ve su bulunur. SİZCE ADAMI KARISIMI ÖLDÜRDÜ YOKSAKENDİNİMİ ASTI
EĞER ASTIYSA NASIL ASTI
s.jpg

samanlara basıp ipe asar kendini elindeki suyla samanı ıslatır saman çeker kendini adam bogulur ölür ?

samanlara basıp ipe asar kendini elindeki suyla samanı ıslatır saman çeker kendini adam bogulur ölür ?

Polisler adamın kendini öldüğü odaya girer ve oda bomboştur tavanda asılı ip ve yerde saman ve su bulunur. SİZCE ADAMI KARISIMI ÖLDÜRDÜ YOKSAKENDİNİMİ ASTI

karısı öldürdü bence buda kanıt
kadına derki ben ken dimi öyle bir şekilde öldüreceğim ki beni sen öldürdün sanacaklar
kadın bunu duyunca tabi madem öyle sancaklar ben öldürim daha iyi diye düşünür ve karısı öldürür şuda var

adam kendini assa nasıl oda bomboş olurki olduhu gibi kalır bence ;)

walla karısı bu mantıkla kocayı öldürdüyse saçmalık olur bence..

soruyu soran arkadaş okuyomusun burayı alo :D

intihardır. adam yeterince büyük bir buz küpünün üstüne çıkar ve o eridikten sonra asılı kalır ;)
ama saman ne alaka anlamadım :D

wayy bee ben neymişim :) ama adamın da düşüncesi sacma bence nasıl olsa orada asılı kalacaksın, ayagının kayıp bir anda bagulması var bir de öleceğim diye beklemesi var, sinir, stres de cabası :D haksız mıyım ama? :)

ya boynuna ipi geçirmiştir onden sonra biraz su dökmüstür saman koymustur samana bastığında saman kaymıstır adamda kendini oldürmüs olur

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri