intihar edicem galiba :(

---> intihar edicem galiba :(

yarın sabahtan akşama beklicem hiç gitmicem bakalım neler olucak acaba kızla bi daha konuşşammı evlenmeyi düşünmüyordum fakat kızı görünce onsuz olamıcagımı anladım evlenme teklifi etsem yumuşarmı acaba bayan üyeler falan yardım edin bir kıza nasıl davranmam gerekir bu durumda :(

Son düzenleme:

Istemiyorsa istemiyor zorlama yani. Kusura bakma 27 yaşındasn ama kişiliğin oturmamış ..
Bencede bi uzmana görün ne çabuk aşık olabiliyorsunuz anlamadım arkadasin dedigi gibi kızı rahatsız etme bence

ya ben diyorum o kız olmadan yaşayamam siz diyorsunuz rahatsız etme onunla bi şekilde arkadaş olmam lazım öyle yada böyle onunla görüşmeme lazım

Sana Değer Vermeyen Biri İçin İntihar Lafını Ağzına Alman Aptallıktan başka bir şey olmaz ..

ya ben diyorum o kız olmadan yaşayamam siz diyorsunuz rahatsız etme onunla bi şekilde arkadaş olmam lazım öyle yada böyle onunla görüşmeme lazım

Sen abim yaşındasn bak saygım var çok abartıyorsun gibime geldi seni ciddiye alamiyorum nedense kız yaknda Polise şkayet ederse gorusun

kızla göz göze geliyorduk belki oda beni seviyordur.oda bana bakıyordu.bide ilginc bişi söylicem kızla çalışırkken kızı görünce belli bir süre sonra bende uğuşma oluyordu ve sonra sürekli o kıza bakma ihtiyacı duyuyordum nedenin bilen varmı? bide gece gündüz müzik dinleyerek onu düşünüyorum neden ?

İnsanların Dış Görünüşlerine Nasıl Aşık Oluyosunuz Anlamıyorum.
aynen bende anlamiyorum bir insani tanimadan dis gorunusunden etkilersin tamam da asik olmak cok farkli birsey ,o kadar sey yaziyorsun adam birini bile ciddiye almiyor bide bencede konu kilitlensin.Ne desek nafilee.

tmm ya kitleyin lanet olsun sizin gibi insanlara bi yardım istedik demediğinizi bırakmadınız banlayın beni nedenini anlayamadıgım şekilde onsuzolamıyorum illa görmem gerekiyor niye böyle lanet olsun böyle hayata

tmm ya kitleyin lanet olsun sizin gibi insanlara bi yardım istedik demediğinizi bırakmadınız banlayın beni nedenini anlayamadıgım şekilde onsuzolamıyorum illa görmem gerekiyor niye böyle lanet olsun böyle hayata
'lanet olsun' demen bile inancinin eksikliginden cok gunah.Sana yardimci oluyoruz farkindaysaniz psikolojiniz danismani oneriyoruz hala ayni seyi soyluyorsun !anlamiyorsan nedenini psikolojik yardim almasin nokta.Artik sana herhangi bir yorum yapmiyorum saygili olun lutfen

arkadaşlar internetten araştıdıgıma göre ben ikiz ruhumlka karşılaşmışım o yüzden koşulsuz seviyormuşum bana yardım edin ne yapmallıyım ikiz ruhum o benim :D

ben zaten çoktan beynimi yedim bile de bana yardım edin ruh ikizi konusundan anlayan var mı

sen nasıl erkeksın kardeşim ?
ınsanlar oraya birşeyler yemek içmek icin geliyor sevgili aramak ıcın degil kızdan hoşlanabilirsin ama bunu kızı rahatsız edecek sekilde yapman yanlış yazdıgın şeye bak kıza birşey yapıcam diyosun o kızın ailesi yokmu yada senın kız kardeşin,kuzenın,yeğenın yokmu onlarıda senın kızı rahatsız ettıgın gibi rahatsız etseler napardın? bide gelip burdaki insanlara gider yapıyosun yazık

bunu neden istiyosun ki? onu gerçekten seviyosan bundan güç almalısın
hala hayattaysan yarın ilk iş müşteri olarak o cafeye git ona merhaba de
güzel ellerinden bi kahve içmek istediğini söyle (emin ol içine tükürdü iğrenç deme 10 numara panzehir) :D artık bu sana herşeyi unutturucak yani
burda sana ona yakın olucağın her saniyenin seni eski haline dönüştüreceğini anlatmaya çalışıorm.. yada
böyle forumlarda hiç tanımadığın insanlara içini aç onlarda kutsal şeylerden vs bahsetsinler
bunlar senin durumunda biri için mantıklı gelmezki
seçim senin arkadaşım [MENTION=121496]mustafa7080[/MENTION]

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri