intihar edicem galiba :(

mustafa7080

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben bi işe girdim kafede orda çalışan bi kız vardı.ona ilk görüşte aşık oldum.ve ilerleyen günlerde ona sevdiğimi söyledim. ve o beni tersledi gitti müdüre şikayet etti.müdürde bi daha olmasın diye beni azarladı atarım işten dedi. o günden sonra kız bana fena halde kötü davranmaya başladı.arada ona bakıyordum sonra bi gün herkezin içinde bana bi daha bakma diye azarladı.ve seni işten attırım dedi. ve sonra müdür bi gün geldi ve işten çıkıosun git çıkışını al dedi. ve sonra onu unutacağımı düşündüm fakat olmadı.hala daha ona aşığım ne yapacağımı bilmiyorum.artık hiç bişeyden zevk almamaya başladım.ve belkide bi gün intihar edicem bana yardım edin lütfen ne yapmalıyım

---> intihar edicem galiba :(

Sen kac yasindasin?! Dinden uzaklasmanin.bir gostergesi herkes olmustur bu dusunce normal ama aşmalisin bunlari lutfen kendini sevmeyi dene once.Intihar ederim ne demek ya Allahin verdigi cana kiymak bu kadar kolaymi bilmiyor musun intihar edersen bunun sonsuza dek affi olmadigini nasil intihar edersen bir omur o sekilde azap goreceksin duymustum buralarda bir kizda intihar etmis bitmis ,tukenmisti.Nasil caniniza kiyarsiniz yaa senden niye bu kadar kiymetli sevmiyorsa unutmalisin.Bir tek senmi sevdalandin sinaniliyorsun bu kadar cok cabuk pes edip gitcek misin sana bu kadar kotu davranan kotu bir insani hala sevmeye devam edecekmisin o kiz annenden dahami kiymetli annene dunyanin en buyuk acisini verecen.Aci cekmek hayatin bir kurali olmus artik cekeceksin ve sabretceksin elbette dinecek sadece zamana birakmalisin.Bir genc delikanli bu hallere dusmemeli yaa biraz agir ol ve kendini toplaa.Beyfendiye yakismaz.

Intihar ! Degermis Hic Kendi Canina Kastetmek...

Kiz Seni Isten Kovdurmus Daha Nediye Pesinden Kosuorsun...

Bir Gün Karsina Seni Seven Biri Cikar Insallah..

Ya boyle ergenler kaldi mi daha? Bide ciddiye alip cevap vermissiniz. Intihar edecek adam eder. Gidip bir forumda dile getrmez bunu. Hadii kardesim hadi hayirli isler. Kardesmn dedigi gibi iste bunlar hepp yoklukk :))))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kiz sana durust davranmis en azindan mutlu olmalisin.
Sag gosterip sol vurmamis. Yani bi umit verip ve geri cekilmemis. Oyle daha kotu olurdu.

Kandirsa dahami iyi olurdu. Kiz seni kesin istemiyor. Seni arada birakmamis. Bence kiza tsk bile etmelisin.

Yasin kac bilmiyorum. Hayay uzun daha cook seyler yasayip goreceksin. Hayat bir tek asktan yada larsiliksoz asktan ibaret degil

İstemiyorsa zorlamanın anlamı yok bence şansını başkalarında dene.

Ölümü Cözum goruyorsun ama ebedi hayatını yakmaya bir kız degermi sence?
Bir kız degil dunyadaki butun kızlasr degmez emin ol kardesim ..
sen en iyisi yeni bir is bul adam gibi calıs kızlara sarkmadan bakmadan elbet karsına seni sevecek biri cıkacaktır..
İsini kaybetmişsin hala kız dıyorsun birde intihar diyorsun yazıık ..

Ya boyle ergenler kaldi mi daha? Bide ciddiye alip cevap vermissiniz. Intihar edecek adam eder. Gidip bir forumda dile getrmez bunu. Hadii kardesim hadi hayirli isler. Kardesmn dedigi gibi iste bunlar hepp yoklukk :))))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen kardesim yaa ben bile major depresyon sırasında intihar etmediysem kimse etmez boş işler :D

yaşım utanıyorum ama 27 yaşındayım onu görmeden yaşamaya calışıyorum ama olmuyor kafama işlemiş sanki onsuz hayat boş gibi geliyor .birde size garip gelecek ama onu kafamda bir kişiliğe koyamıyorum o yokken yüzünü hatırlayamıyorum belki bu çelişkiler beni intihara süriklicek .ben aslında böyle bi insan değilim ama onu görünce böyle oldum.bana intihar etme demeyin bana boş geliyor gerekirse acıya dayanamazsam edicem elbette zevk almadan yaşamanın ne anlamı olur ki ?

derin42 arkadaşım sen demişsinki cehennemde azap göreceksin.ben zaten şuan cehennemden hiç bi farkım yok aynı azap unuturum die kendimi çok zorladım ama olmuyor.iila onu görmem gerekiyor.ben sana susuz yaşa desem ne dersin aynı onun gibi ya :(

ya arkadaşlar siz şaka yapıyonuz ama ben cok ciddiyim.her gün kafeye görmeye gidiyorum.ya ordakiler beni dövcek yada ben kıza bişiler yapcam bide bildiğiniz gibi değil resmen kızı görmeye gidiyorum herkeze rezil oldum bu nasıl bişey anlamadım kafayı yicem.lütfen yardım edin ne yapmalıyım.hemen intihar etmemeyi düşünüyorum belki kurtulurum bu ızdıraptan intihar benim için son çare !!! çünkü hayata çok bağlı bi insandım.
sürekli düşündüğüm yetmezmiş gibi rüyalarımada giriyor böyle hayatmı olur yaa

yeşil23 kardeşim sen demişsin ki ümit vermemiş.olay hiçte öyle değil .ben orda bir buçuk ay çalıştım.kız ara ara gözlerimin içine bakıyordu.yani 3-4 sn kadar bakışıyorduk.sonra ben sevdiğimi söyledikten sora kız kafayı yemeye başladı.ama onun bakışlarında dolayı ben böyle oldum.lütfen bana yardım edin beni dinliyecek dosta ihtiyacım var bana yardım edin

yeşil23 kardeşim sen demişsin ki ümit vermemiş.olay hiçte öyle değil .ben orda bir buçuk ay çalıştım.kız ara ara gözlerimin içine bakıyordu.yani 3-4 sn kadar bakışıyorduk.sonra ben sevdiğimi söyledikten sora kız kafayı yemeye başladı.ama onun bakışlarında dolayı ben böyle oldum.lütfen bana yardım edin beni dinliyecek dosta ihtiyacım var bana yardım edin
inancin yokmu senin Allahtanda cok sevemezsin ya cok kiziyorum [emoji35]

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normal birsey olmadigini dusunuyorum psikolojik danismani oneririm.Son derece gelismis bir ulkedeyiz boyle seylere acik olmamiz lazim.Hastalik derecesinde bir saplanti haline gelmis takintiligin sana zarar verecek lutfen git yardimci olurlar sana.

Bu hastalığa yakalanan insanlar tanıdım. Bu tedavi edilmesi gereken bir saplantıdır. Bence bir uzmana görünün ilaç kullanın. Tanıdıklarım zamanla iyileştiler.

seninki düpe düz inat hırs nefsinin tepkisini hazım edememek,bırak gitsin ,başka kız mı yok hayatta ,ya ALLAH BİSMİLLAH DE BAŞKA İŞLERİN PEŞİNE DÜŞ,ŞEYTAN İLE BERABER OLMA KARDEŞİM.

ya arkadaşlar siz şaka yapıyonuz ama ben cok ciddiyim.her gün kafeye görmeye gidiyorum.ya ordakiler beni dövcek yada ben kıza bişiler yapcam bide bildiğiniz gibi değil resmen kızı görmeye gidiyorum herkeze rezil oldum bu nasıl bişey anlamadım kafayı yicem.lütfen yardım edin ne yapmalıyım.hemen intihar etmemeyi düşünüyorum belki kurtulurum bu ızdıraptan intihar benim için son çare !!! çünkü hayata çok bağlı bi insandım.

Acilen Bir Uzman Piskoloka Danis...

Yazik Yaa Kiza ... Hergun Kafeye Gidip Kizi Rahatzis Etmeye Hakkin Yok...

Vay Be O Da İyiymiş
Kıza Birşeyler Yapmak
Ne Yapacaksın Mesela
Dovecekmisin
Sövecekmisin
Öldürecekmisin

Her Reddedilen Birini Öldürse Ne Guzel Bi Ülke Oluruz
En İyisi Sen İntihar Et
Kıza Bişey Yapacagına Kendıne Bişey Yapmış Olursun

Saçma Sapan Şeyler Yapmam Dersen De
Bi Tavsiye Kendini İşine Ver
O Hırsla Bi Şeyler Yapabilirsin
tabi Kaale Alırsan

ya kız kafede çalısıyoda kafe açık bi şekilde hizmet veriyor.yanı kız acık h avada çalışıyor kafeye girmeye korkuyorum kızı uzaktan izlioyrum herkez bana bakıo ama bişi demiyo mesela bügün 3-4 saat orda bekledim izledim korkuyorum kız beni hiç umursamıyor. acaba sabahtan aksama beklesem belki acır benle konuşur mu?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri