İnternette Hız Rekoru 40 Gbit...1 Filmin İndirme Süresi 2 Saniye....

Mr.TyLér ||

Kayıtlı Üye
İsveç'te bir ağ uzmanının, mevcut fiber optik internet alyapısının çok daha verimli ve hızlı kullanabileceğini gösteren denemesi 75 yaşındaki annesine yaradı.İsveç'te 75 yaşındaki Sigbritt Lothberg internet hız rekorunu kırdı. Lothberg'in evinden internete saniyede 40 Gbit hızla bağlanılabiliyor. İsveç'in Karlstad şehrinde gerçekleşen, evden internet bağlantısı rekoru, şehrin internet ağlarından sorumlu birimi ve Lothberg'in aynı zamanda ağ uzmanı olan oğlunun ortak çalışması ile elde edildi.
2 saniyeden daha az bir sürede, bir sinema filminin tamamını, ev bilgisayarına indirmeye olanak tanıyan rekor bağlantı hızı, bağlantıdaki yeni bir modülasyon tekniği kullanılması ile elde edildi. Yeni modülasyon tekniği ile, aralarında yaklaşık 2 bin kilometre mesafe bulunan iki router arasında, arada bir işaret yineleyici bulunmadan data transferi sağlanabildiği belirtiliyor.

Uygulamayı hayata geçirenler, amaçlarının internet bağlantı hızında bir limit olmadığını göstermekolduğunu belirtiyor. Bağlantının, internet ile çok haşır neşir olmayan ve sanal alemi günlük gazeteleri takip etmekten başka bir amaçla kullanmayan yaşlı bir hanımefendinin evinde hayata geçirilmesi ise internet oparatörlerine yapılmış hoş bir şaka gibi duruyor.
 
şaka gibi gerçekten 75 yaşındaki birinin bilgisayarında yapılıyor.
Bu yöntemi öğrenirsem iyi olacak ama ttnetin altyapısı bu hızı kaldırabilirmi bilmem
 
bizim internet bağlantıları son sürat ise bunlar ne peki. bu ttnet anca bizim kotalarda hile yapıyor başka da bişey bilmiyor. millet dağlarda oturuyor interneti bizden hem daha hızkı hem daha ucuz bizde oralara internet bağlasalar ayda kimbilir ne kadar para isterler. gözünü toprak doyursun ttnet
 
bugün mynete girdim 2 saat sayfa gelmiyor :( bağlantı hızıma baktım 10kb/ sc
ttnete ne desem bilmiyorum teşekkür mü etsem bu kadar yavaş bağlantı hızını nasıl başardınız diye
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst