İnternetin kıyameti o gün kopacak!

~AnıL~

Kayıtlı Üye
1335268491.jpg

Bilgisayar korsanlarý, temmuz ayýnda büyük bir eyleme hazýrlanýyor

Ýnternet ilanlarý süsü verilmiþ küçük yazýlýmlarla dünya çapýnda on binlerce bilgisayarýn ele geçirileceði tahmin ediliyor.

Önümüzdeki yaz, özellikle 9 Temmuz'dan itibaren bilgisayarlar ve internet[COLOR=#3Dkİ3D3D] güvenliði çok ciddi tehdit altýnda olacak. Bugün'den Serhat Ayan'ýn yazýsýna göre, uluslararasý bilgisayar korsan[/COLOR]larý internet ilanlarý süsü verilmiþ küçük yazýlýmlarla dünya çapýnda ele geçirilen bilgisayarlarý kullanacak.

ANTÝVÝRÜSLER ETKÝSÝZ
FBI, ABD'de devlet bilgisayarlarýnýn kontrol altýna alýnmasýný engelleme amaçlý önlemler aldýysa da yine de birçok bilgisayar risk altýnda gözüküyor. Yapýlan araþtýrmalarda birçok kullanýcýnýn bilgisayarýnýn risk altýnda olduðunun farkýnda olmadýðý ortaya çýktý. Bilgisayara giren virüsler kullanýcýlarýn internet baðlantýsýný yavaþlatarak antivirüs yazýlýmlar
http://ekonomi.haberturk.com/etiket/antivirüs_yazılımları
ný etkisiz hale getiriyor.

570 BÝN BÝLGÝSAYAR KONTROL ALTINDA
Yapýlan araþtýrmalarda dünya üstünde þu anda 570 bin bilgisayarýn korsanlarýn kontrolü altýnda olduðu tahmin ediliyor. Korsanlarýn kontrolü altýna girmiþ bilgisayarlar adresleri doðru yazmýþ olsalar bile yazdýklarý alan adlarýna deðil, korsanlarýn söylediði adreslere gidecekler. Böylece kullanýcýlar, örneðin bir banka adresine girdiklerini düþünerek aslýnda korsanlarýn hazýrladýðý tuzak adreslere düþecek ve þifrelerini kaybedecekler.

Kaynak: sonndakika.com

Son düzenleme:
---> İnternetin kıyameti o gün kopacak!

Önümüzdeki Yaz Bilgisayarı Açmıcam ele geçiremezler o zaman xD

Yapamazlar. Bunu yapmaları için insanların çeşitli uygulamaları beğenmeleri ve sitelerinde yayınlamaları lazım. Deseler ki Temmuzda google'ı ele geçirim adsense ve adwords reklamlarının içerisine kodları yerleştirecez anlarım. Fakat bunu yapmaları için binlerce sunucuyu ve milyonlarca siteyi ele geçirmiş olmaları lazım. Şu açıdan bakın. DüşlerForum'da reklamlar var ve siz tıkladınız. Makaleye göre siz tıkladıktan sonra aktive etmiş oluyorsunuz ve sistem çalışıyor. Ama bunu yapmaları çok ama çok zor. Bence yazar dikkat çekmek için yazmış. Zira böyle bir şeyin olmasını önceden belirtmezler. Havlayan köpek ıssırmaz. Örneğini Anonymouse ekibinde gördük. Saldıracaz dediler bir halt yapamadılar. Sadece bir kaç ddos o kadar. Onu ben Ubuntu'da 1 komutla 500000 ping atarak ta yapıyorum zaten.

Teşekkürler haber için kardeş.

birdaha haberleri alırken sitemizden kaynak belir 2. sefer uyarıyorum 3. de telif hakından dolayı şikayete bulunucam

Masaüstü resmimi değiştim muska resmi koydum hiçbir şeycikler olmaz :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri