---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz İnternet bağlatırdım. (:
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 14 Eki 2011 #61 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz İnternet bağlatırdım.
Zey Bayan Üye 11 Kas 2011 #63 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Televizyon izliyor olurdum
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 11 Kas 2011 #64 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Türkiye maçı için hazırlıklara başlardım kuzenleri toplardım falan filan.
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Türkiye maçı için hazırlıklara başlardım kuzenleri toplardım falan filan.
iSTiSNa Bayan Üye 11 Kas 2011 #65 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Tv izLerdim ki ztn izliorum biyandan.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 12 Kas 2011 #66 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Ablamlara Giderdim.
BravehearTs Kayıtlı Üye 12 Kas 2011 #68 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz vize çalışırdım
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 12 Kas 2011 #70 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Film izlerdim.
Halitkarabela Kayıtlı Üye 13 Kas 2011 #72 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Tv.İzlerdim
NorMesut Kayıtlı Üye 13 Kas 2011 #75 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz İnterneti keşfederdim
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 13 Kas 2011 #76 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Rüya görüyor olurdum
Lilith Daughter of the Void Admin 13 Kas 2011 #77 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Ya uyuyordum yada telefondan facedeydim. Belkide öldüm. Bilemedim şimdi.
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Ya uyuyordum yada telefondan facedeydim. Belkide öldüm. Bilemedim şimdi.
Baski34 Kayıtlı Üye 13 Kas 2011 #78 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Basketbol oynuyorum yada söz yazıyo oLurdum Başka napıcam xD
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Basketbol oynuyorum yada söz yazıyo oLurdum Başka napıcam xD
leydi91 Bayan Üye 13 Kas 2011 #79 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz roman karakterleri arasında kaybolmuş olurdumxD
Lessien Banned 13 Kas 2011 #80 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Uyurdum. Moderatör tarafında düzenlendi: 26 Ocak 2012