---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Ders çalışıyor olurdum. Şarkı söylerdim ya da.
M Moreas Bayan Üye 21 Ağu 2014 #721 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Ders çalışıyor olurdum. Şarkı söylerdim ya da.
W wauren Banned 26 Ağu 2014 #722 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz kitap okuyor olurdum
batuhanahmet Kayıtlı Üye 28 Ağu 2014 #723 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz internet olmasayd şuan evde çay sigara yapıyo olurdum ve yarım saat sonra öyle yapıcam zaten
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz internet olmasayd şuan evde çay sigara yapıyo olurdum ve yarım saat sonra öyle yapıcam zaten
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 1 Eyl 2014 #724 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Kitap okurdum
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 2 Eyl 2014 #725 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Belgesel izliyor olurdum
'Gülümse :D Prenses 2 Eyl 2014 #726 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz işyerinde olmazdım şu anda
BadMatmazel توغبه Prenses 14 Eyl 2014 #727 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Dışarda taklrdm
mortal00 Kayıtlı Üye 14 Eyl 2014 #728 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Okul olduğu için pek sorun yaşamazdım
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 15 Eyl 2014 #729 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Tv ye bakardım
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 15 Eyl 2014 #730 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Telefondan oyun oynadım
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 9 Eki 2014 #731 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Ders çalışırdım
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 10 Eki 2014 #732 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz isimle ugrasırdım
kaff Kayıtlı Üye 10 Eki 2014 #733 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz ..kaff-a dinliyor olurdum..
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 10 Eki 2014 #734 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Baska bir şeyler le uğraşır dim
suatizma Kayıtlı Üye 24 Eki 2014 #735 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz dün gece internet koptu, uyudum. demek ki kopmasa oturacaktım. ama bazen internet yerine kitap okuyorum, pes oynuyorum.
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz dün gece internet koptu, uyudum. demek ki kopmasa oturacaktım. ama bazen internet yerine kitap okuyorum, pes oynuyorum.
kaff Kayıtlı Üye 24 Eki 2014 #736 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz sevgilimle oturup sohbet ediyor olurduk..beraber film seyrederdik,sahilde dolaşırdık biraz,kaff-a çekerdik belki..
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz sevgilimle oturup sohbet ediyor olurduk..beraber film seyrederdik,sahilde dolaşırdık biraz,kaff-a çekerdik belki..
toprakkokusu Bayan Üye 24 Eki 2014 #737 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz deniz kenarında olurdum
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 24 Eki 2014 #738 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz gezerdim her halde
G Gökbörü Kayıtlı Üye 24 Eki 2014 #739 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Sevkte olurdum
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 24 Eki 2014 #740 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Kitap okuyor olurdum