---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Uyuyordum
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 2 Ağu 2012 #581 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Uyuyordum
N ` nazLı .. Bayan Üye 2 Ağu 2012 #582 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Elif şafak okumaya devam
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 2 Ağu 2012 #583 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Kuzenlerle Takılıyor olurdum.
H ' hazel Bayan Üye 3 Ağu 2012 #588 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Tv izlerdim ya da uyurdum.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 3 Ağu 2012 #590 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Uyumaya devam.
Sibel1 Bayan Üye 3 Ağu 2012 #592 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz trafik çalışıyo olurdumm
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 3 Ağu 2012 #593 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Tv izlerdm
H ' hazel Bayan Üye 4 Ağu 2012 #594 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Uyumaya çalışırdım ; uyuyamazdım büyük ihtimal. Sonra müzik dinledim.
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Uyumaya çalışırdım ; uyuyamazdım büyük ihtimal. Sonra müzik dinledim.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 4 Ağu 2012 #595 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Vakit geçiremiyor ve masa başında uyuya kalmış olurdum xD
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Vakit geçiremiyor ve masa başında uyuya kalmış olurdum xD
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 4 Ağu 2012 #596 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Arkadaşımla oturuyor olurduk.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 4 Ağu 2012 #599 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Müzik dinlerdim
Deniz kızı Bayan Üye 4 Ağu 2012 #600 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Film izlerdim.