---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz daha fazla bunalm.
G gizliozne Bayan Üye 22 Haz 2012 #421 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz daha fazla bunalm.
Silencio Kayıtlı Üye 23 Haz 2012 #423 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Uyuyor olurdum büyük bi ihtimalle
Lilith Daughter of the Void Admin 24 Haz 2012 #425 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Uyurduum.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 25 Haz 2012 #427 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Televizyon izlerdim.
Valetta Bayan Üye 25 Haz 2012 #428 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Sıkıntıdan patlıyor olurdum ve televizyon izliyo olurdum sanırım
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Sıkıntıdan patlıyor olurdum ve televizyon izliyo olurdum sanırım
vexille Kayıtlı Üye 25 Haz 2012 #430 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz illaki şimdikinden faydalı bişi yapardım. Belki de yapmazdım. Ne bileyim yahu.
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz illaki şimdikinden faydalı bişi yapardım. Belki de yapmazdım. Ne bileyim yahu.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 25 Haz 2012 #431 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Uyumaya devam ederdim.
Silencio Kayıtlı Üye 25 Haz 2012 #432 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Survivor izliyor olurdum
Heretic. Erd Bayan Üye 25 Haz 2012 #433 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Tv izliyordum
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 26 Haz 2012 #435 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz Tv izlerdim
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 26 Haz 2012 #436 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz DeriN ~' Alıntı: Tv izlerdim Genişletmek için tıkla ... .
---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz DeriN ~' Alıntı: Tv izlerdim Genişletmek için tıkla ... .
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 26 Haz 2012 #438 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz uyurdum
LaZZkopateLLa Bayan Üye 26 Haz 2012 #440 ---> İnternet Olmasaydı Şuan Ne Yapıyor Olurdunuz plaj çantamı hazırlıyor olurdum ^^