Internet...
suskun Kayıtlı Üye 16 Haz 2007 #22 aslında ikisi de vazgeçilmezim ama öle bi şık yok nese ama interneti tercih ediom telefona knt dayanmıo ne yazıkki
aslında ikisi de vazgeçilmezim ama öle bi şık yok nese ama interneti tercih ediom telefona knt dayanmıo ne yazıkki
Bisquitte* Bayan Üye 23 Kas 2007 #23 internet yha nede olsa msn war teLde mesjLaşıcama msnde yazışırım
3m1rh4n Kayıtlı Üye 27 Kas 2007 #34 Telefonum olduğu sürece internetim ve inernetim olduğu sürece telefonum olacağı için farketmez siz paradan haber verin
Telefonum olduğu sürece internetim ve inernetim olduğu sürece telefonum olacağı için farketmez siz paradan haber verin
CaLdeRoN Kayıtlı Üye 27 Kas 2007 #35 internet sadece evde kullanıyorum ama tel her zaman yanımda ^^ tel den net var
M melek_34 Bayan Üye 29 Kas 2007 #38 telefon istediğim kişiye anında ulaşmak isterim şahsen .....ama zaten telefondada artık net var..fark yapmıyo yani...
telefon istediğim kişiye anında ulaşmak isterim şahsen .....ama zaten telefondada artık net var..fark yapmıyo yani...