Özellikle stalk esnasında sinir bozucu olan durum :1043_twisted_1:
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 21 Ara 2016 #1 Özellikle stalk esnasında sinir bozucu olan durum :1043_twisted_1:
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 9 Ocak 2017 #2 Bkz: ben. Telefonlarını benim elime vermeye çekinirler hep bu sebeple. xD [MENTION=80018]Emel*[/MENTION]
Bkz: ben. Telefonlarını benim elime vermeye çekinirler hep bu sebeple. xD [MENTION=80018]Emel*[/MENTION]
'Gülümse :D Prenses 31 Mar 2017 #3 beğendiğim çocuğun fotorafına bakarken gittim 2 ay önceki resmini beğendim. telefonu fırlattım duvara sanki bildirim gitmiymiş gibi o şekilde
beğendiğim çocuğun fotorafına bakarken gittim 2 ay önceki resmini beğendim. telefonu fırlattım duvara sanki bildirim gitmiymiş gibi o şekilde
Irelia Ghost Bayan Üye 13 Haz 2017 #4 ---> Instagramda Yanlışlıkla Fotoğraf Beğenmek Beğendiği gibi ışık hızıyla geri çekmek.
buğlem Bayan Üye 18 Tem 2017 #5 ---> Instagramda Yanlışlıkla Fotoğraf Beğenmek ne kadar dıkkat edersen et olcagı varsa oluyo ahaha
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Tem 2017 #6 helekı olmaması gerekn bırıyse gelde seyrettt sonra
R RaPizM^^ Bayan Üye 20 Haz 2018 #7 ---> Instagramda Yanlışlıkla Fotoğraf Beğenmek bir de mesaj atarken yanlıslıkla kalp gönderme durumu var, rezil olmalık.
---> Instagramda Yanlışlıkla Fotoğraf Beğenmek bir de mesaj atarken yanlıslıkla kalp gönderme durumu var, rezil olmalık.
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 21 Haz 2018 #9 ---> Instagramda Yanlışlıkla Fotoğraf Beğenmek Kullanmıyorum , daha çok twitter kullanıyorum.Daha bir hoş geliyor.
---> Instagramda Yanlışlıkla Fotoğraf Beğenmek Kullanmıyorum , daha çok twitter kullanıyorum.Daha bir hoş geliyor.
Heretic. Erd Bayan Üye 22 Haz 2018 #10 Cevap: ---> Instagramda Yanlışlıkla Fotoğraf Beğenmek RaPizM^^' Alıntı: bir de mesaj atarken yanlıslıkla kalp gönderme durumu var, rezil olmalık. Genişletmek için tıkla ... Bu çok daha kötü bir durum.
Cevap: ---> Instagramda Yanlışlıkla Fotoğraf Beğenmek RaPizM^^' Alıntı: bir de mesaj atarken yanlıslıkla kalp gönderme durumu var, rezil olmalık. Genişletmek için tıkla ... Bu çok daha kötü bir durum.