---> İnsanlar değişebilir mi? değişir
_YORGUN_ Kayıtlı Üye 12 Ara 2009 #42 ---> İnsanlar değişebilir mi? Hayır değişmeleri söz konusu bile değil...
arjin Kayıtlı Üye 18 Ara 2009 #43 ---> İnsanlar değişebilir mi? Bence değişmezler çok örneğini gördüm...
Gece- Bayan Üye 20 Ara 2009 #45 ---> İnsanlar değişebilir mi? iyi yada kötü her saniye. insanlar değişiyor.
DiReNiS Bayan Üye 17 Tem 2010 #49 ---> İnsanlar değişebilir mi? Değişebilirler bile değil,,değişirler...
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 17 Eyl 2010 #51 ---> İnsanlar değişebilir mi? KarismaTiq' Alıntı: Hemde Cok deisiRLeR Genişletmek için tıkla ... hemde nasıl 180 derece değişiyorlar
---> İnsanlar değişebilir mi? KarismaTiq' Alıntı: Hemde Cok deisiRLeR Genişletmek için tıkla ... hemde nasıl 180 derece değişiyorlar
L lethe#2 Bayan Üye 18 Eyl 2010 #52 ---> İnsanlar değişebilir mi? karakter özellikleri değişmez ama bazı davranışlarını kontrol edebilir bence..
---> İnsanlar değişebilir mi? karakter özellikleri değişmez ama bazı davranışlarını kontrol edebilir bence..
CoLinX Kayıtlı Üye 25 Eyl 2010 #54 ---> İnsanlar değişebilir mi? değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir.
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 25 Eyl 2010 #55 ---> İnsanlar değişebilir mi? J.W.' Alıntı: Kişiye göre bu durum değişebilir Genişletmek için tıkla ... evet
---> İnsanlar değişebilir mi? J.W.' Alıntı: Kişiye göre bu durum değişebilir Genişletmek için tıkla ... evet
M miSs`LoneLy Bayan Üye 25 Eyl 2010 #56 ---> İnsanlar değişebilir mi? Kişiye göre..Çünkü bazLarı değişmek istese biLe değişemezlerr
Ebrâr... Bayan Üye 25 Eyl 2010 #57 ---> İnsanlar değişebilir mi? Kendi adıma söylüyorum..Ben çok değiştim..Yapmam dediğimi yapmam inat var biraz.. Ama değişemeyecek insanlar da çok.. Hani derler ya yedisinde neyse yetmişinde de o..
---> İnsanlar değişebilir mi? Kendi adıma söylüyorum..Ben çok değiştim..Yapmam dediğimi yapmam inat var biraz.. Ama değişemeyecek insanlar da çok.. Hani derler ya yedisinde neyse yetmişinde de o..
ultra_merve Bayan Üye 25 Eyl 2010 #58 ---> İnsanlar değişebilir mi? deişmez en fazla 4-5 gün sonra yine aynı
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 25 Eyl 2010 #59 ---> İnsanlar değişebilir mi? Vucut Olarak degişebilir tabıkide Kolay kolay degişemez Egerki yaptıkları kötü Birşeyse belki bi ihtimal degişebilir
---> İnsanlar değişebilir mi? Vucut Olarak degişebilir tabıkide Kolay kolay degişemez Egerki yaptıkları kötü Birşeyse belki bi ihtimal degişebilir
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 25 Eyl 2010 #60 ---> İnsanlar değişebilir mi? Degişir