Üye Resmi InnoCence " İşte Prensesim ELİF ÜLKÜ "

---> InnoCence & bluee "Güncel"

Allah mutlulugunuzu daim etsin.Yeni fotolorda bi nina havası var abla yada avatardan etkilendim herhalde =) çok yakışıyosunuz ya benim nazarım değer şimdi MAŞALLAH.

daha nişanlıyken böyle yediriyosan ilerde şişer enişte ona göre :D

Allah mutlulugunuzu daim etsin.Yeni fotolorda bi nina havası var abla yada avatardan etkilendim herhalde =) çok yakışıyosunuz ya benim nazarım değer şimdi MAŞALLAH.

Sağolasun :D Nina havası mı hahay Süper geldi bu söz :D

nasıl oluyor o hava ?? merak ettim vaalla

bluee göbek mi yapmış bide :D

Ne Kadar İnkar Etse de Kilo verdim desede Evet :R

daha nişanlıyken böyle yediriyosan ilerde şişer enişte ona göre :D

hahay :D o Söz 'dü

Valla yiyor napalım :D

Asil ve ciddi ,olgun ablalarimizdan masallah Allah bir ömür mutlu etsin sizi..nazarlardan korusun.Canim benim babasiyla cekinmis Allah onlari basimizdan eksik etmesin onlar bizim herseyimiz cok begendim

Maşallah çok yakışıyorsunuz birbirinize ya..

Allah yüzünüzü hep güldürsün. :)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] havası derken gerçekten benzemişsin ben ninayı cok izledim bütün bölümlerini gülünce aynı suan avatarındaki gibi benziyosun başkalarıda söyler ztn benden sonra görürsün :D

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] havası derken gerçekten benzemişsin ben ninayı cok izledim bütün bölümlerini gülünce aynı suan avatarındaki gibi benziyosun başkalarıda söyler ztn benden sonra görürsün :D

Alemsin Ya :)

Maşallah çok yakışıyorsunuz birbirinize ya..

Allah yüzünüzü hep güldürsün. :)

Teşekkürler Canım Aminnn

Asil ve ciddi ,olgun ablalarimizdan masallah Allah bir ömür mutlu etsin sizi..nazarlardan korusun.Canim benim babasiyla cekinmis Allah onlari basimizdan eksik etmesin onlar bizim herseyimiz cok begendim

Sağol Tatlım .. Aminn :eda:

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] reis teknede o göbeği görmeyeyim oynarım onunla valla ahahahaha

---> InnoCence & bluee "Düğünden Kareler" (Devamı Gelecek)

devamı gelecek :R

şimdilik güncel

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri