[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]Forumdan Doğru Düzgün Bi İlişki Çıkmadı
inşallah sizin sonunuzda
diğerleri gibi olmaz
allah bozmasın
allah gözü olanların gözünü çıkarsın
seviyorsanız takmayın kimseyi.
ilerde keşke dememek için ufak tefek şeylere takılmayın.
[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] :R sağol tatlım inşallah uzun bir süre bir ömürrrr devam eder birlikteliğimiz.kuzummmmmmm
daha yeni gördümm ve çok tatlısınızz
bakk falcın olarak sölüyorum
uzun bir zaman böle devam ediyorsunuzzz
[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]
Teşekkürler Semih Yorumların İçin.
Çıkar mı Çıkmaz mı bilmiyorum bence bu birazda kişilerin karakterlerinden kaynaklanıyor.
Dediğin Gibi İnşallah Bozulmaz Gözü Olanın Gözü Çıksın.. Çünkü Bizim Kimsenin ne sevgisinde ne de başka bir şeyinde gözümüz yok. Kendi halimizdeyiz.
Bir Çok şeyide aşmış durumdayız ..
Aileler de ilişkimizi biliyorlar Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Kimse ayrılık için bir araya gelmiyor ..
Güzel Temenni ve Tavsiyelerin İçin Teşekkürler Tekrardan Kulak Ardı Etmicem Söylediklerini :R
[MENTION=25600]'birgül[/MENTION] :R sağol tatlım inşallah uzun bir süre bir ömürrrr devam eder birlikteliğimiz.
falı bekliyorum :R haberin olsun
Aileler cok onemli. Iyi etmissiniz. Seninkilerin bilmesi erkeginkinden daha onemli.
Çok güzel çıkmışsınız
Kullar bozmasın :R
Allah Nazarlardan Saklasin ...
Hayirli Olsun ..
Mutlu,huzurlu,saglikli,coluklu cocuklu yillar diliyorumm
Var yaaaa. Acayip yakışıyorsunuz siz:love3:
Maşallah!
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] vay vay vay vay harika masaALLAH subhanALLAH
ALLAH nazarlardan saklasin.
bende ayni oyle rikit cekiyorum ama 1 saatimi aliyor ama deger ama sorun rikitli haliyle hic foto cekilmemissim
:R Teşekkürler Canım Benim Tekrar Bak İlk Sayfaya :R
Alıştım Ben Her Sabah Kalem Çekmeden Gidemiyorum
hayralıkla baktım desem sakın kızma evet cok quzelsın ınsallah rabbım dılerım kı herseyı qonuLunce verır ..
ALLAH mutlu etsin nazardan saklasın
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.