Bence Çince çünkü dünyada en çok konuşulan dil ingilizce değil çinceymiş
mystic Bayan Üye 18 Kas 2008 #61 Bence Çince çünkü dünyada en çok konuşulan dil ingilizce değil çinceymiş
Mi_shil Bayan Üye 13 Eyl 2010 #69 ---> İngilizceden sonra hangi dil? ingilizcede sonra japonca çince çok öğrenmek istiyorum
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 13 Eyl 2010 #70 ---> İngilizceden sonra hangi dil? rusça xD her eve lazım
Berry* Bayan Üye 19 Ara 2011 #74 ---> İngilizceden sonra hangi dil? Öncelikle Türkçe'min yeri İngilizce'den sonra değil, öncedir. İngilizce'den sonra ise, İspanyolca diyorum.
---> İngilizceden sonra hangi dil? Öncelikle Türkçe'min yeri İngilizce'den sonra değil, öncedir. İngilizce'den sonra ise, İspanyolca diyorum.
M92 Kayıtlı Üye 22 Ara 2011 #78 ---> İngilizceden sonra hangi dil? Neye göre olduğu değişir. Önem olarak İspanyolca gelir çünkü çok sayıda insanın ve ülkenin ana dili. Güzellik olarak ise Fransızca.
---> İngilizceden sonra hangi dil? Neye göre olduğu değişir. Önem olarak İspanyolca gelir çünkü çok sayıda insanın ve ülkenin ana dili. Güzellik olarak ise Fransızca.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 22 Ara 2011 #79 ---> İngilizceden sonra hangi dil? bnm ıcın korece