Bilmediğim şeyleri de bilmiş oldum Ayrıca seni tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.Umarım hayatında hep istediklerin olur ve inşallah çok mutlu olursun kankacım..Süper bir arkadaşsın seni sevdiğimi unutma..
senı tanımak guseldıde ıncı yasın 18mi 19 mu karar verememıs gıbısın
saol ablacım bnde seni çok seviyorum iyiki tanımışım seni yanlız ablam çok özledim seni görüşemiyoruz eskisi gibi
işler çok yoğundu incim..çok sık gelemiodum
bu ara daha rahatım ... daha sık grş.inşAllah canım benim
seni tanımak güzeldi inci hayatta başarılar....
emeğine Sağlık seni tanıdığımza memnun oldum inci
başınsağolsun yazını şimdi tamamen okudum..Gerçekten zor hayat geçiriyorsunDerslerinde başarılı olması çok iyi bulursun bir iş kendi hayatını çok güzel yaşarsın inşllah sanada şaka yapmim bari
saol fırat atlattım bu knouyu kurcalamasak daha iyi olur ayrıca şimdi sinirlendirrdin bni önceki mesajnı okumadanmı yazmıştın
dersler iyide mat köto ya bişeyler yapmm lazım şaka knousuna gelince yapmaman tercihim ama yinede sana kızmam tabi dozunu kacırmadığın sürece ki dur dedğim yerdede duruyosun
tekrr teşekkurler fırat
Evet okumadan yazmıştım Ve diğer yorumlara bakılacak olursa onlarda pek okumamış
hahahahahaha
süpersin fırat ya
hahahahahaha
süpersin fırat ya
demekki knoumu sıkıcı buldun aşk olsun
canım benim sen süper ol bende man olim ıyykk espiriye bak
yok canım çaktırma ama sen hariç kimsenin yazdığı şeyleri okumadım hahaha
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.