' İnci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmediğim şeyleri de bilmiş oldum :) Ayrıca seni tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.Umarım hayatında hep istediklerin olur ve inşallah çok mutlu olursun kankacım..Süper bir arkadaşsın seni sevdiğimi unutma..:)

saol mertim bn daha sanslıyım inan bna bnde eni çok seviyorum kankacım :)

başınsağolsun yazını şimdi tamamen okudum..:(Gerçekten zor hayat geçiriyorsun:(Derslerinde başarılı olması çok iyi:) bulursun bir iş kendi hayatını çok güzel yaşarsın inşllah:) sanada şaka yapmim bari :)

başınsağolsun yazını şimdi tamamen okudum..:(Gerçekten zor hayat geçiriyorsun:(Derslerinde başarılı olması çok iyi:) bulursun bir iş kendi hayatını çok güzel yaşarsın inşllah:) sanada şaka yapmim bari :)

saol fırat atlattım bu knouyu kurcalamasak daha iyi olur ayrıca şimdi sinirlendirrdin bni önceki mesajnı okumadanmı yazmıştın :D

dersler iyide mat köto ya bişeyler yapmm lazım şaka knousuna gelince yapmaman tercihim ama yinede sana kızmam tabi dozunu kacırmadığın sürece ki dur dedğim yerdede duruyosun :)

tekrr teşekkurler fırat :)

saol fırat atlattım bu knouyu kurcalamasak daha iyi olur ayrıca şimdi sinirlendirrdin bni önceki mesajnı okumadanmı yazmıştın :D

dersler iyide mat köto ya bişeyler yapmm lazım şaka knousuna gelince yapmaman tercihim ama yinede sana kızmam tabi dozunu kacırmadığın sürece ki dur dedğim yerdede duruyosun :)

tekrr teşekkurler fırat :)

Evet okumadan yazmıştım:) Ve diğer yorumlara bakılacak olursa onlarda pek okumamış:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri