' İnci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İnci

1907
Prenses
Öncelikle sayfama hoşgeldiniz :)

ben inci soyadımı boşverin yasak yazen :pp 21 yaşına giriceğim mart ayının ortasında. tenim esmerdir. sac rengim açık kahverengi. pek guzel sayılmam idare ediyoruz işte :pp
tokatta niksar devlet hastanesinde dunyaya gelmişim. herkes pek bi sevinmiş çunku mahallemizde uzun zamandır dunyaya gelen ilk bebekmişim :pp çok çirkin zenci bir bebek olarak dunyaya gelmişim. çirkinliğime ragmen mahallenin bilakisde dedemin göznuru oluvermişim :) ve ben doğduktan sorna herşey yoluna girmiş öyle der babam bnm doğduğum yıl karayolları memuru olmuş çunku :) ben bir gelmişim pir gelmişim :) neyse doğal olarak kocaeli körfez semtine babamın işi dolayısıyla gelmişiz. bazı özel sebebler dolayısıyla cocukluğu niksarda gecirmek zorunda kaldım. her tarafından sevilen bi cocuk olmama karşın buz gibi soğuk bir cocukmuşum. dedem tek aşkımdır. en buyuk keyfim onunla oyun oynamaktı. kuçukken oturdurdu beni dizine dua ezberletirdi kendi şiirlerini okuturdu. tabi cocukluğumda halam sayesinde pek bi süslüymüşüm :pp duşunun saclarım örulu bir biçimde ben mahallenin cocuklarıyla camur yarışındayım :pp şimdi böyle anlatınca beni tek cocuk sanmanız norml ama malesef bnm bir erkek kardeşim var. kendisiyle anlaşamasakta severim onu. naparsınız can yarısı :)
dedemi 14 yaşında kaybettiğim an dunya başıma yıkıldı. dunya kötuluklerle dolu ve ben o gunden beri yanlız olduğumu her gecen gun daha iyi anlıyorum :)
şuan açıköğretim sosyoloji bölumunde okumaktayım. 1. sınıftayım. bu bölumu severek sectim. çunku insanlarla iletişimim kötude olsa insanalrı çok iyi anlıyorum ve çözuyorum :) ve bu işi gercekten yapmak istiyorum. ayrıca tekrar sınavlara hazırlanıyorum. kpss oalylarıda var kazanamadım ilk yerleştirmeyi inş. 2. yerleştirmelerde buralardan gitmiş olurum :)
pek bir korkum yoktur benim. kitap okumayı , şarkı söylemeyi ve dans etmeyi gercekten çok seviyorum. arkadaşlarım.. sahip olduğum tek hazinem. asla sevdiğim arkadaşlarımı kıramam incitemem. onları uzecek herhangi bişey beni daha fazla uzer. sevdiklerime zarar vermeye calışan kim olursa olsun karşısında beni bulur :) şu sıra aramın kötu olduğu birkaç arkadaşım var. onlarlada en kısa surede eskisi gibi olucağımı biliyorum. çunku sevdiklerim için mucadeleyi asla bırakmam :) burdan kalbini kırdığımı duşunduğum bir akradşaımdanda özur diliyorum. ve o gercekten çok önemli benim için. dilerim beni affeder şimdi olmasada sonra :)
foruma 2008 yılının 10. ayında uye oldum. buşra ve nazlı forumda ilk tanıdğım arkadaşlarım. zamanlada kubra melek aslı hande gizem emel 1 emel 2 karbeyaz duygu halime betul ayşe yaren damla nur gibi birbirinden degerli diger arkadaşlarımla tanıştım. hepside gercekten çok degerli ve çok kıymetliler zaten bunları onlar çok iyi biliyor :)
vatanıma aşığım. bu vatan için herşeyimi seve seve feda edebilirim. ATATÜRKÇÜYÜM. amasözde değil özde. ve ATAM hakkında söylenen sözler.. edilen laflar.. gercekten beni üzüyor. Allah ıslah etsin :)
haksızlığa tehammulum yoktur. her zaman sesimi yukseltirim. kim olursa olsun. sevdiklerim için sonuna kadar mucadele ederim ama DEĞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSAM.
öyle muzik zevkim yoktur. kulağıma ho şgelen herşeyi dinlerim. iyi olan herşeyi izler , okur ve dinlerim.
film izlemeyi çok seviyorum. deger verdiğim bi arkadaşımın önerdiği tum filmleri şu ara izlemekle meşgulum :pp
uzun bi yazı oldu sanırım okuyanların gözlerine sağlık. burdan tekrar kalbini kırdığımı duşunduğum bir kaç isimden özur diliyorum. ve benim için çok degerli odluklarını tekrar baskı yaparak söylemek istiyorum.
okuduğumuz için teşekkur ederim arkadaşlar.
kitap ve film önerileriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
İncim süper anlatmışsın kendini :) canım benim ben de seni çok çok çook seviyorum :) iyi ki tanımışım seni :) iyi ki varsın :)

Son düzenleme:
иαzlı;1218641' Alıntı:
İncim süper anlatmışsın kendini :) canım benim ben de seni çok çok çook seviyorum :) iyi ki tanımışım seni :) iyi ki varsın :)

saol bitanem kısaca bn işte :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
sende iyiki varsın..bizde seni seviyoruz ablacım..umarım herşey gönlüne göre olur..iyiki seni tanımışım..:)

Canımsın sende çok seviliyorsun bunu aklından çıkarma......:)

Hayal ettiğin herşeye kavuşman dileğimle.....

FIRAT ve TULCA teşekkruler yorumlarınız için bnde memlun oldum sizleri tanıdığıma :)

Bilmediğim şeyleri de bilmiş oldum :) Ayrıca seni tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.Umarım hayatında hep istediklerin olur ve inşallah çok mutlu olursun kankacım..Süper bir arkadaşsın seni sevdiğimi unutma..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri