---> ımkanınız olsa ılk nereye gıdıp gormek ısterdınız? new york
LocKe GururLan Bayan Üye 7 Şub 2011 #21 ---> ımkanınız olsa ılk nereye gıdıp gormek ısterdınız? new york
cLgnTurk Kayıtlı Üye 7 Şub 2011 #22 ---> ımkanınız olsa ılk nereye gıdıp gormek ısterdınız? Mekke-Medine
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Şub 2011 #24 ---> ımkanınız olsa ılk nereye gıdıp gormek ısterdınız? tercih çok meksika fas italya D:
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 7 Şub 2011 #25 ---> ımkanınız olsa ılk nereye gıdıp gormek ısterdınız? Amsterdam Red light olabilir mesela ya da Cüba
---> ımkanınız olsa ılk nereye gıdıp gormek ısterdınız? Amsterdam Red light olabilir mesela ya da Cüba
Morfin Bayan Üye 25 Şub 2011 #26 ---> ımkanınız olsa ılk nereye gıdıp gormek ısterdınız? Mısır. Türkiyede ise Urfa'yı merak ediyorum. Birde imkanım olsa Ankara'ya giderdim İnanç'ın yanına.
---> ımkanınız olsa ılk nereye gıdıp gormek ısterdınız? Mısır. Türkiyede ise Urfa'yı merak ediyorum. Birde imkanım olsa Ankara'ya giderdim İnanç'ın yanına.
A Adelia Bayan Üye 26 Şub 2011 #28 ---> ımkanınız olsa ılk nereye gıdıp gormek ısterdınız? afrika.........
kalbinisinebak Bayan Üye 28 Şub 2011 #29 ---> ımkanınız olsa ılk nereye gıdıp gormek ısterdınız? Mısır ve Roma
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 11 Tem 2011 #30 ---> ımkanınız olsa ılk nereye gıdıp gormek ısterdınız? Dünya Turuuu.
Efser Bayan Üye 11 Tem 2011 #31 ---> ımkanınız olsa ılk nereye gıdıp gormek ısterdınız? Bir çok yer var ama en çok elbette Mekke-Medine Sonra da İtalya başta olmak üzere,Hollanda,Amerika,Malezya Türkiye'de en çok Rize,Trabzon,Elazığ,Mardin,İzmir...
---> ımkanınız olsa ılk nereye gıdıp gormek ısterdınız? Bir çok yer var ama en çok elbette Mekke-Medine Sonra da İtalya başta olmak üzere,Hollanda,Amerika,Malezya Türkiye'de en çok Rize,Trabzon,Elazığ,Mardin,İzmir...