yaaaa iğrenç bi durmmm.bu hikaye gerçekse o çocğun yernde olmk istemezdmmmmmm..iğğğrennnçççççççç
G gamcee Bayan Üye 8 May 2007 #21 yaaaa iğrenç bi durmmm.bu hikaye gerçekse o çocğun yernde olmk istemezdmmmmmm..iğğğrennnçççççççç
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 22 May 2009 #22 ---> ilkten bişi yok dersiniz ama sonu biraz korkutucu Konu Taşındı
L LuCKyy Kayıtlı Üye 21 Tem 2009 #23 ---> ilkten bişi yok dersiniz ama sonu biraz korkutucu Çok deqişik
AnT!b!0T!q Bayan Üye 29 Ağu 2009 #24 ---> ilkten bişi yok dersiniz ama sonu biraz korkutucu emeğine sağlk
ashli Bayan Üye 19 Ocak 2010 #25 ---> ilkten bişi yok dersiniz ama sonu biraz korkutucu Çığlık tarzı filmleri anımsattı gerçekse olay çok korkunç yani
---> ilkten bişi yok dersiniz ama sonu biraz korkutucu Çığlık tarzı filmleri anımsattı gerçekse olay çok korkunç yani
alissa_silas Bayan Üye 13 Nis 2010 #27 ---> ilkten bişi yok dersiniz ama sonu biraz korkutucu ben korkmadım şahsen ya öyle cinli perili yollar felan korkutmuyo beni ama saol
---> ilkten bişi yok dersiniz ama sonu biraz korkutucu ben korkmadım şahsen ya öyle cinli perili yollar felan korkutmuyo beni ama saol
M Manga Kayıtlı Üye 24 Nis 2010 #28 ---> ilkten bişi yok dersiniz ama sonu biraz korkutucu saol teşekkürler