heeR ahLas Frau nehringg
İnci 1907 Prenses 5 May 2009 #44 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? tülay hergenc ( 1 , 2 , 3 , 4 ) baki tunc (5)
kanat$z_melek Bayan Üye 5 May 2009 #45 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? Tuba Şekerci Terzi (1'den 4'e kadar) Nilüfer Uysal (5. sınıf) şimdiki Yeliz Türkçü
---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? Tuba Şekerci Terzi (1'den 4'e kadar) Nilüfer Uysal (5. sınıf) şimdiki Yeliz Türkçü
endLesS Webmaster 5 May 2009 #46 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? 1- Mahmut Şenses 2-3-4-5-> Şükran Çeber [3. Sınıfta Asıktım ]
---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? 1- Mahmut Şenses 2-3-4-5-> Şükran Çeber [3. Sınıfta Asıktım ]
kanat$z_melek Bayan Üye 5 May 2009 #47 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? Tuba Şekerci Terzi (1-2-3-4) Nilüfer Uysal (5. sınıf) şimdiki Yeliz Türkçü
---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? Tuba Şekerci Terzi (1-2-3-4) Nilüfer Uysal (5. sınıf) şimdiki Yeliz Türkçü
İnci 1907 Prenses 5 May 2009 #48 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? tülay hergenc ( 1 , 2 , 3 , 4 ) baki tunc (5) çok seviyorum ya öğretmenlerimi yaşlanmışlar ama hala çok güsel ve yakışıklılar
---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? tülay hergenc ( 1 , 2 , 3 , 4 ) baki tunc (5) çok seviyorum ya öğretmenlerimi yaşlanmışlar ama hala çok güsel ve yakışıklılar
kanat$z_melek Bayan Üye 5 May 2009 #49 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? Tuba Şekerci Terzi (1-2-3-4) Nilüfer Uysal (5. sınıf) şimdiki Yeliz Türkçü
---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? Tuba Şekerci Terzi (1-2-3-4) Nilüfer Uysal (5. sınıf) şimdiki Yeliz Türkçü
L limonlubrokoli Bayan Üye 6 May 2009 #50 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? 1. sınıf necati kılıç 2 ve 3 hatırlamıyorum 4 ve 5 adı emine idi ama soyad yok..
---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? 1. sınıf necati kılıç 2 ve 3 hatırlamıyorum 4 ve 5 adı emine idi ama soyad yok..
J judaa Kayıtlı Üye 6 May 2009 #51 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? ali çıtak (1-4) şenol hedehödö (5)
İnci 1907 Prenses 6 May 2009 #52 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? tülay hergenc ( 1 , 2 , 3 , 4 ) baki tunc (5)
S Saq0Lera <3 Bayan Üye 6 May 2009 #54 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? İsmi İNCİ ydi s0y adını hatıRLamı0rum :s
M mysterious_41 Kayıtlı Üye 6 May 2009 #55 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? muhalla qüler tokatını yemiş timm
' Kors@N Kayıtlı Üye 6 May 2009 #56 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? Özden Yalçındı hiç unutmam çok severdim kendisini Adana Ceyhanlıydı
---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? Özden Yalçındı hiç unutmam çok severdim kendisini Adana Ceyhanlıydı
İnci 1907 Prenses 6 May 2009 #57 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? tülay hergenc ( 1 , 2 , 3 , 4 ) baki tunc (5)
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 6 May 2009 #58 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? Bahtiyar Geçkiner Çok Seviyodum hocamı
SpOoK_q!RL Bayan Üye 6 May 2009 #59 ---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? yh okdr hocam oLduqi hiç ßirini hatırLamıorum desem yeridir ama 1ini hatırLıorum mehmet hoca(okuLn ne sımarıq sınıfıydıq )
---> İlkOkul Öğretmeninizin İsmini Biliyormusunuz? yh okdr hocam oLduqi hiç ßirini hatırLamıorum desem yeridir ama 1ini hatırLıorum mehmet hoca(okuLn ne sımarıq sınıfıydıq )