kuçuk.. tatlısın atakan
SanaL_Boy Kayıtlı Üye 24 Eyl 2008 #27 Lady_Nemo' Alıntı: çoq dadlısın a.a.b Genişletmek için tıkla ... a.a.b. ne demk oluyor?:67:
MuCiZe Bayan Üye 24 Eyl 2008 #28 ooyyy tü tü tü tüü nazar degmesın masallhh =) kac yasındasın yav bu yasta forumlarda geznınıousn maslhh.
ooyyy tü tü tü tüü nazar degmesın masallhh =) kac yasındasın yav bu yasta forumlarda geznınıousn maslhh.
ﻉ ﻉ€s¢aηtŁчч Bayan Üye 24 Eyl 2008 #29 ayy yirim senii çok tatlıı =)) çok tatlısın ablacımm allah sevenlerine bağışlasın senii )
Lady_Nemo Bayan Üye 25 Eyl 2008 #32 U-Mutsuz' Alıntı: a.a.b. ne demk oluyor?:67: Genişletmek için tıkla ... AllaH ailene baışlasın demeq oluo jnm.. xD
U-Mutsuz' Alıntı: a.a.b. ne demk oluyor?:67: Genişletmek için tıkla ... AllaH ailene baışlasın demeq oluo jnm.. xD
tunahan_fb Kayıtlı Üye 25 Eyl 2008 #33 tanıyom ben bu atakanı biz sınıfta diye hitap ederiz çokkkkkk iyidir dır böyle mahsum göründüğüne bakmayın ordudan selamlarrrrrr Son düzenleme: 25 Eyl 2008
tanıyom ben bu atakanı biz sınıfta diye hitap ederiz çokkkkkk iyidir dır böyle mahsum göründüğüne bakmayın ordudan selamlarrrrrr
SanaL_Boy Kayıtlı Üye 25 Eyl 2008 #34 Arkadaşlar bende tunahanı tanıom aldırmayın ben lakap sevmem ayrıca kendisinin ban alması gerek Küfür yazmış adminlerime duyurulur
Arkadaşlar bende tunahanı tanıom aldırmayın ben lakap sevmem ayrıca kendisinin ban alması gerek Küfür yazmış adminlerime duyurulur