---> İlk Öpüşmenizz??? Ne kadar nöpüşmeyen var :D Oldu baya, sevgilim ilen.
M Mastor Kayıtlı Üye 8 Eki 2009 #21 ---> İlk Öpüşmenizz??? Ne kadar nöpüşmeyen var Oldu baya, sevgilim ilen.
Ç çatlax_prenses Bayan Üye 20 Eki 2009 #26 ---> İlk Öpüşmenizz??? İLK ÖPÜŞMEM ÇOK *****ÇAYDII. ÇÜNKÜ İLK 8 YAŞINDA ÖPÜTÜM UFAK BİŞİYDİ ZATEN ÇOCUĞU UNUTTUM BİLEMhahaha
---> İlk Öpüşmenizz??? İLK ÖPÜŞMEM ÇOK *****ÇAYDII. ÇÜNKÜ İLK 8 YAŞINDA ÖPÜTÜM UFAK BİŞİYDİ ZATEN ÇOCUĞU UNUTTUM BİLEMhahaha
Ç çatlax_prenses Bayan Üye 20 Eki 2009 #27 ---> İlk Öpüşmenizz??? İLK ÖPÜŞMEM ÇOK SAÇMAYDI.. ÇÜNKÜ İLK 8 YAŞINDA ÖPÜTÜM UFAK BİŞİYDİ ZATEN ÇOCUĞU UNUTTUM BİLEMhahaha
---> İlk Öpüşmenizz??? İLK ÖPÜŞMEM ÇOK SAÇMAYDI.. ÇÜNKÜ İLK 8 YAŞINDA ÖPÜTÜM UFAK BİŞİYDİ ZATEN ÇOCUĞU UNUTTUM BİLEMhahaha
G gülşah azime Kayıtlı Üye 23 Eki 2009 #29 ---> İlk Öpüşmenizz??? ilk öpüşmem eski sewgilimle tbiki paşamla
G gülşah azime Kayıtlı Üye 23 Eki 2009 #30 ---> İlk Öpüşmenizz??? :8::8:ilk öpüşmem eski sewgilimle tbiki paşamla
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 23 Eki 2009 #31 ---> İlk Öpüşmenizz??? güLşah anLadık tmm
tatliş Bayan Üye 27 Eki 2009 #34 ---> İlk Öpüşmenizz??? 29.06.09 pazastesi sivasın kalesindee sadece aşkım ve ben çok seviyorum ben yaa.......
---> İlk Öpüşmenizz??? 29.06.09 pazastesi sivasın kalesindee sadece aşkım ve ben çok seviyorum ben yaa.......
Έ έғګąʼnέ Banned 27 Eki 2009 #36 ---> İlk Öpüşmenizz??? ya bırakın öpüşmeyi boş iş bunlar hem domuz gribi de var öpüşemezsiniz
^^düşsokağı Bayan Üye 29 Eki 2009 #37 ---> İlk Öpüşmenizz??? έғګąʼnέ;1945707' Alıntı: ya bırakın öpüşmeyi boş iş bunlar hem domuz gribi de var öpüşemezsiniz Genişletmek için tıkla ... :11:
---> İlk Öpüşmenizz??? έғګąʼnέ;1945707' Alıntı: ya bırakın öpüşmeyi boş iş bunlar hem domuz gribi de var öpüşemezsiniz Genişletmek için tıkla ... :11:
A AhsenvebeN Kayıtlı Üye 29 Kas 2009 #40 ---> İlk Öpüşmenizz??? ilk öpüştügüm kişi benım sonum olmalıki...onu öptügüm dudaklarla başkasını öpmeyeyım...
---> İlk Öpüşmenizz??? ilk öpüştügüm kişi benım sonum olmalıki...onu öptügüm dudaklarla başkasını öpmeyeyım...