- İlk Kimin Elini Tuttunuz?
L LanédLyh Êm0 Bayan Üye 3 Şub 2010 #3 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? Aynen bende babamın.. hep tutarım ben Cnm o bnmm.. <3
nones Bayan Üye 3 Şub 2010 #4 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? Bu gidiişte herkes anne baba diyecek Ben sevgili bakımından sormuştum.
---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? Bu gidiişte herkes anne baba diyecek Ben sevgili bakımından sormuştum.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 3 Şub 2010 #6 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? İlayda'mın .
LoKuMuM<3 Bayan Üye 3 Şub 2010 #7 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? hayatımın tek erkeği babam sevgili olarak hiç kimsenin Son düzenleme: 17 Nis 2010
N ` nazLı .. Bayan Üye 3 Şub 2010 #8 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? sevgili olarak hiç kimsenin Son düzenleme: 3 Şub 2010
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 3 Şub 2010 #10 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? Kuzenimin ama sevgili değildik
sıpsévdyy Banned 22 Mar 2010 #15 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? en çok sevdigim ama yüzüstü bırakn erkan'ın
G gokyuzumsun Bayan Üye 22 Mar 2010 #17 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? annemin babamın erkek kardeşimin ama sevgili olarak hiç kimsenin ppppppp ppppppp
---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? annemin babamın erkek kardeşimin ama sevgili olarak hiç kimsenin ppppppp ppppppp
İnciBaran Bayan Üye 15 Nis 2010 #20 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? sevgili bakımın dan hiç kimsenin... fakat ilk elini tutugum canım annemin..
---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? sevgili bakımın dan hiç kimsenin... fakat ilk elini tutugum canım annemin..