---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? Çocuktum İnsaata topum kacmisti xD Hatirlamiyorum.
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 #101 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? Çocuktum İnsaata topum kacmisti xD Hatirlamiyorum.
'Gülümse :D Prenses 16 Nis 2014 #107 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? babamın sevgili bakımından Oğuzhan
Efsunkar Bayan Üye 18 Nis 2014 #108 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? nones' Alıntı: Bu gidiişte herkes anne baba diyecek Ben sevgili bakımından sormuştum. Genişletmek için tıkla ... Eşimin,çok şükür.
---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? nones' Alıntı: Bu gidiişte herkes anne baba diyecek Ben sevgili bakımından sormuştum. Genişletmek için tıkla ... Eşimin,çok şükür.
BadMatmazel توغبه Prenses 21 Nis 2014 #110 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? Burak xD
F fyani Banned 11 May 2014 #115 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? Dedemin + dedemi çok severdim gidince anladım.
G Gülümse. Bayan Üye 8 Ağu 2015 #118 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? Buğra' Alıntı: -En son- diye olsaydı soru yanıtlardım Genişletmek için tıkla ... Bunu ben biliyorum.
---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? Buğra' Alıntı: -En son- diye olsaydı soru yanıtlardım Genişletmek için tıkla ... Bunu ben biliyorum.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 11 Ağu 2015 #120 ---> İlk Kimin Elini Tuttunuz? Annemin